A pc 'lyuk' örökre megmarad még ha ki is veszed a pc-t végleg?
Nekem 2 évig volt a szám fölött szépségpötty piercing,már több mint 1 éve kivettem,de lyuk maradt utána ami össze sem forrt,vártam 1 évig,de nem változott semmit,ezért plasztikai sebészhez fordultam aki csinált egy apró vágást a lyuknál és azt összevarrta (mert csak friss sebet lehet összevarrni). Még egy picit látszik a heg,de az gyógyul folyamatosan és sokkal esztétikusabb már ost mint anno a lyuk. Nagyon meg kell gondolni az embernek,hogy mit szurat át..Én megbántam utólag,hogy ennyi eszem volt. Szóval ha nagyon zavar a kivett piercing helye akkro egyetlen megoldás a plasztikai sebész.
20/L
ahham,értemés köszi :D
én csak szeretnék....egyszer
nekem 2 ilyen is van, alul a számban. Rengeteg pc-m volt Nem annyira feltünö, engem sem, meg eddig senkit nem zavart. Ilyen szépségpiercingem is van, de azt nem szándékozom kivenni. Már 3 éve megvan :)
Meglátszik, de nem olyan vészes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!