Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Melyik oldalon legyen a lyuk...

Melyik oldalon legyen a lyuk a fulemben?

Figyelt kérdés
szeretnek egy harmadik lyukat valamelyik fulembe,csak nem tudom, melyikbe. azt is hallottam,h teljesen mindegy, tesomnak bal oldalon van, egyik baratnomnek jobb oldalon. melyik oldal mit jelent? vagy lenyegtelen?
2011. aug. 18. 09:40
 1/6 anonim ***** válasza:

szerintem tök mind1

nekem a bal fülemben van 3 lyuk, de csak azért a bal, mert az a szebbik fülem, és itt rövidebb a hajam:)

2011. aug. 18. 09:55
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ha balkezes vagy, akkor a jobb füledbe, ha jobbkezes vagy, akkor a balba. 15/L
2011. aug. 18. 09:56
 3/6 anonim ***** válasza:
nekem a jobb fulemben van 3lyuk igy szepen egymás folott és a balban pedig 2:)L/14
2011. aug. 18. 10:19
 4/6 anonim ***** válasza:
lehet hogy fura, de én ezzel úgyvagyok hogy amelyik a profil oldalam, mondjuk ha neked jobbról tetszik az arcod akkor a abba, ha balról akkor abba :D
2012. ápr. 6. 13:38
 5/6 anonim ***** válasza:
általában fényképezni a bal profilom szoktam, én azt jobban szeretem, így én oda lövettem:D
2013. ápr. 5. 20:54
 6/6 anonim ***** válasza:
Azt a füledet válaszd, amely "ösztönösen" beugrik, ha arra gondolsz, hogy kilövik a füled. Én például kezdetektől fogva a balba szerettem volna, nem gondolkodtam rajta, csak ezt éreztem. El sem tudtam volna képzelni, hogy a jobb fülembe csináltassam.
2013. máj. 18. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!