Nem sminkelem magam. Szerintetek baj?
nem baj, miért lenne az? a te dolgod!
egyébként a ráncosodás azért van, mert idővel a bőr veszít a nedvességtartalmából, ami természetes folyamat, és genetikától is függ, ki mikor kezd ráncosodni. vannak 24-25 körüli ismerőseim, akik rendszeresen sminkelik magukat, mégsem ráncosak, na hogy is van ez?
Hány éves vagy?
Egyébként pedig semmi közük hozzá.
2. válaszoló vagyok.
A napsugárzás, a szolárium, a szmog, a dohányzás, a stressz, az alváshiány, valamint a kozmetikumokban rejlő vegyi anyagok mind hozzájárulnak bőrünk idő előtti öregedéséhez. Kicsit járj utána! Persze,hogy genetika nagy részt,de a smink és a környezeti hatások mind elősegítik a ráncosodást...
Nehogy már egy 14 évesnél fiatalbb cikizzen, mert nem sminkelsz :'DDDD
Ha szép bőrödvan annyival csuklóból visszatudsz szólni, hogy nekedlegalább nincsrá szükséged..
basszus én 17 éves leszek egy hét múlva én se sminkelem magam...
illetve hát ha tényleg sok időm van reggel akkor néha vagy ha nőcisebb akarok lenni (így egy hónapban max 7 napon vagyok kisminkelve) de akkor is csak szolidan ami persze feltűnő ahhoz képest h amúgy meg nem szoktam...
szóval szerintem egyáltalán nem ciki hogy nem sminkeled magad, sőt ha meg nem bírja a bőröd ne is sminkelj! aki így is beszól azt meg el kell küldeni a fenébe, egyébként is agyvérzést kapok azoktól a 12-15 éves kis csajoktól akik úgy néznek néha ki mintha nálam is idősebbek (nem viccelek egy nálam két évvel idősebb csajt 18nak néztem pár hete) és a minirucijukban meg a 3 kg festékkel az arcukon teszik az agyukat a discoban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!