Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Baj ha férfitanár létemre...

Baj ha férfitanár létemre tetováltatom magam?

Figyelt kérdés
Fiatal vagyok és nem akarok olyan "begyöpösödött" lenni, mint a kollégáim nagyrésze, akik öltönyben és nyakkendőben tanítanak. Egyébként egy kardfogú tigrisről lenne szó, a felkaromon.
2009. márc. 23. 17:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

persze függ a sulitól meg h milyen viszonyban vagy a diákokkal,de ha az én sulimban egy tanár csináltatna tetkót egyáltalán nem lenne gond:D

nem cikiznénk vagy ilyesmi:D

de mondjuk az igazgatónk tuti nem örülneXD

2009. márc. 24. 12:49
 12/14 anonim ***** válasza:

Hát ez necces! Ám te érzed mennyire szeretnéd, de sztem járj hosszú nadrág pulóverbe, mert a szülők addig fognak járni az igazgató nyakára míg le nem váltanak...

Mert rossz erkölcsi példát mutatsz...

Ez nem az én véleményem csak tapasztalta nálunk egy angol tanár, már nem tanít nálunk épp ezért!

2009. márc. 25. 15:25
 13/14 anonim válasza:
Azzal nincs baj, bár ha negyven éves vagy, már nem látom értelmét, mert ha eddig nem csináltattál, akkor nem volt olyan fontos. A vetkőző némettanárnő sem begyöpösödött, viszont a már nem elfogadható kategóriában van. Szóval alapvetően a tetoválással nincs baj, csak tudni kell "kezelni".
2009. márc. 29. 09:23
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem gáz, nyugodtan csináltasd, mert minden tanáromnak volt ilyenje
2018. márc. 12. 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!