Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Baj ha férfitanár létemre...

Baj ha férfitanár létemre tetováltatom magam?

Figyelt kérdés
Fiatal vagyok és nem akarok olyan "begyöpösödött" lenni, mint a kollégáim nagyrésze, akik öltönyben és nyakkendőben tanítanak. Egyébként egy kardfogú tigrisről lenne szó, a felkaromon.
2009. márc. 23. 17:00
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem nem, bár, ha tisztába vagy azzal, hogy a diákok cs*szegetni fognak miatta akkor oylan helyre ahol nem látják ők.. :-P
2009. márc. 23. 17:03
 2/14 anonim ***** válasza:
84%

Miért kellene a diákok miatt olyan helyre ahová nem láttják?...A tetoválás nem fog rólad lekopni pár hét után, oda csináltass ahová neked tetszik és ahová nem fogod megbánni.

Szerintem nem baj, de iskola válogatja.

2009. márc. 23. 17:05
 3/14 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem nem baj. Nekem előbb voltak tetoválásaim (kettő), minthogy tanítani kezdtem volna és soha nem csináltam belőle titkot. Volt aki teljesen normálisan fogadta, a diákok legfőképp és persze volt pár kolléga de inkább kollegina akik épp csak, hogy nem akartak elvitetni egy ördögűzőhöz emiatt.
2009. márc. 23. 17:27
 4/14 anonim ***** válasza:
68%
Függ az iskolától. Az én sulimban az egyik tanárnőnek egy pillangó van az egyik melle fölött és mindig úgy öltözködik, hogy az látszódjon. Senkit sem zavar, de lehet hogy más iskolában nem néznék el.
2009. márc. 23. 17:33
 5/14 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem nem baj,bár igaz hogy az iskolától és a tanároktól is függ.A kérdéseidből ítélve elég extrém stílusod lehet(lásd:punkfrizura,emo,piercing stb) de ez egyáltalán nem baj.Ha a tanárok és az igazgató nem nézi ferde szemmel ezeket az apróságokat,és neked is tetszik akkor ok,jogod van úgy kinézni ahogy akrsz,de azért ne ess át a ló másik oldalára,úgy értem azért ne legyen túl extrém,mert azért mégiscsak egy iskola és ne legyél egyszerre punk meg emo,inkább dönts egy stílus mellett.Nem muszály öltöny meg nyakkenő,lehetsz nyugodtan laza.
2009. márc. 23. 17:40
 6/14 anonim ***** válasza:
53%

Mi köze a tetoválásnak az öltönyhöz és nyakkendőhöz? Attól, hogy tetkód van, még lehet öltöny az elvárt viselet.

Mi köze az öltönynek és nyakkendőnek a begyepesedett agyhoz? Szerinted egy jól menő menedzser miben jár???

Azért gondolj bele, lehetne gázabb is: ha mondjuk egy kígyót tetováltatnál a farkad köré, és azt mutogatnád... Na az már tuti balhé lenne.

Különben a legnagyobb gond nem a piros/sárga nadrággal, a homolkpánttal, vagy a tetkóval van... (Remélem érted a célzást)

Amúgy szerintem ez csak provokatív kamu (?) kérdés!

2009. márc. 23. 17:41
 7/14 anonim ***** válasza:
53%

szerintem te ugyanaz a tanár vagy, aki pár héttel ezelőtt megkérdezte, hogy nyáron hordhat e rövid nadrágot...:S Szerintem intézménye válogatja, hogy mit tehetsz meg és mit nem, van olyan iskola, ahol tolerálják, de olyan is van, ahonnan kirughatnak emiatt. Sajnos ez van.

Én is emberekkel akarok majd foglalkozni, és tetoválásom is lesz a közel jövőben. Még nem döntöttem el pontosan hova, de olyan helyre fogom tetováltatni, hogy amikor dolgozom, ne látszódjon! Szerintem tedd ezt te is, ha ilyen fontos neked. A felkaron pl egy kisebb tigris nem látszik, ha polót hordasz.

2009. márc. 23. 17:56
 8/14 anonim ***** válasza:
kérdzett már olyat is hogy lehet -e punk haja...
2009. márc. 23. 20:35
 9/14 anonim ***** válasza:

Tanárnő vagyok 3 tetkóval, nyáron látszik is mind.

Már az egyetemet is így végeztem, nem volt soha problémám belőle.

2009. márc. 24. 08:52
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem a tetoválással van baj, hanem hogy azt hiszed ettől leszel laza és jófej tanár. A Te korodban már kellene, hogy legyen egy kialakult véleményed, ízlésed stb. Azzal, hogy itt felteszed a kérdést csak azt bizonyítod, hogy nem vagy biztos a dolgaidban és félsz a "következményektől". Akkor meg minek?
2009. márc. 24. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!