Túlzás lenne, ha így festeném ki a szemem, amikor falunap lesz?
2011. jún. 18. 08:32
1/17 A kérdező kommentje:
Rózsaszín cipő, világoskék farmer rózsaszín övvel, fehér buggyos toppal, illetve fehér-rózsaszín kiegészítőkkel...
2011. jún. 18. 08:34
2/17 anonim válasza:
Nem túlzás.Illetve attól függ,hány éves vagy?
3/17 A kérdező kommentje:
18 vagyok
2011. jún. 18. 09:29
6/17 anonim válasza:
nagyszerű, bár sztem üti a a rózsaszínt.
De most komolyan akkora esemény egy falunap, hogy már a második kérdést kell feltenned róla?! :D Mi lesz ott? O_o
7/17 A kérdező kommentje:
Nem mi lesz ott, hanem KI! :D
2011. jún. 18. 11:44
8/17 anonim válasza:
szerintem annyira nem illik a rózsaszín kiegészítőkhöz..
9/17 A kérdező kommentje:
Akkor hogy fessem ki magam, hogy ne legyen tul k.urvas, de azert latszodjon valami valtozas?
2011. jún. 18. 13:22
10/17 anonim válasza:
Ha rózsaszín ruha lesz rajtad, akkor szerintem ilyen közép lila szemhéjfestéket használj, az illik hozzá. Húzd ki fekete szemhéjtussal is a szemed cicásan alul és felül is. És fekete dúsító szempillaspirált használj. Rúzs is lehet ilyen lilás árnyalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!