Milyen gyakran kell festenem a hajam?
jahmosasok szama, es festek minosege. ugy 3 cm lenovesnel mar illik ujrafesteni:)
2011. máj. 11. 10:18
2/10 anonim válasza:
Nyáron a nap könnyen kiszívja a festéket a hajból. De így szerencsére a lenövés sem olyan feltűnő:) (persze csak akkor nem, hogyha az eredeti hajszínedtől nem tér el nagyon az új hajszín)
És igen, leginkább a hajmosás, és a sampon+balzsam az ami befolyásolja a festék tartósságát -a festék minőségén kívül:)
2011. máj. 11. 11:35
3/10 A kérdező kommentje:
És mit értetek minőségi hajfesték címén? Nem hiszem, hogy lenne elég pénzem a magasabb árkategóriás festékekre. Nincs valami relatíve jó minőségű cucc közepes árban?
A Palette hajfestékei elég jók. De professzionális festékeket is lehet venni jó áron. De szerintem a Palette tökéletes, bár ez a hajtipusodtól is függ, szóval ki kell tapasztalni :D...
2011. máj. 11. 15:30
5/10 anonim válasza:
Attól függ, hogy Neked mi számít drágának.
Nekem az 1500körüli festékek váltak be. Tartós volt a szín, nem roncsolták a hajamat(finom tapintású maradt).
2011. máj. 11. 15:36
6/10 A kérdező kommentje:
És erről a schwarzkopfos Perfect Mousse-ról mi a vélemény? Néztem a boltban, ez pont 1500 ft körül van, és tetszik, hogy hab állaga van.
7/10 anonim válasza:
én próbáltam ezt a mousse-t és jó volt. Nem kellett annyit bajlódni vele, mint a normál hajfestékkel. Szimplán bemasszíroztam a hajamba és kész. Jól fed, és szép utána a hajam.(volt olyan festék, ami után tiszta sprőd volt a hajam:S) De ettől nem roncsolódik a hajam, finom, lágy tapintású.:)
2011. máj. 13. 15:30
8/10 anonim válasza:
no, akkor mesélhetnél még róla, mert nekem eddig csak a henna volt az, ami nem tette tönkre a hajvégeimet...
2011. máj. 18. 12:01
9/10 anonim válasza:
A 05-13 15:30-as vagyok.
Mit meséljek még róla? Összekevered, magadra kened, hagyod állni, leszeded, örülsz, hogy színes a hajad. :D Na jó, mivel én lusta voltam nem dióhéjban írni, mutatok egy videót, ami bemutatja a használatát. Valamiért az emberek fejében ott a kérdőjel, hogy ezt most akkor hogyan kell használni, pedig szerintem nincs olyan igazán óriási különbség, csak nincs ecset és könnyű eloszlatni a hajon.
Íme a videó (lehet, hogy kicsit lassú lesz):
[link]
2011. máj. 20. 12:33
10/10 anonim válasza:
Hu, ez köszi a videot! Nekem hasznos volt :) Kíváncsi voltam, hogy milyen ez a hab hajfesték, most már veszek is és ki is próbálom ;)
2011. máj. 20. 15:58
Kapcsolódó kérdések: