Az gáz, ha 8. -os ballagásra szinte csak nekem nem lesz sminkem?
Figyelt kérdés
Az összes barátnőm megy sminkeshez, de nekem nincs kedvem, magamnak meg nem szeretném megcsinálni,mert nem vagyok valami ügyes ilyen dolgokban..(:2011. jún. 16. 18:46
11/12 anonim válasza:
2000-ben ballagtam 8.-ból, csak számomra döbbenetes, hogy a mai lánykák sminkeshez szaladnak? Egy budai általánosba jártam, gondolom mondanom se kell, hogy micsoda rongyrázás folyt, de SENKINEK eszébe se jutott, hogy kifesse magát, nemhogy sminkeshez menni, atyaég... Gimis ballagásomon voltam egészen minimálisan kifestve:O
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. :) Azért kicsit kifestettem magam.. lila szemhéjfesték+szempillaspirál. (:
2011. jún. 17. 22:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!