Az gáz, ha 8. -os ballagásra szinte csak nekem nem lesz sminkem?
akkor kérj meg valakit hogy fessen ki vagy próbálj ki valami egyszerűbb sminket a ballagásodig (például húzd ki a szemed fekete szemceruzával meg fekete szempillaspirál) nem nagy doog ez mindenkinek megy.
azért a ballagásodra egy kicsit ki kellene festeni magad hisz mégis csak egy ballagás ráadásul a tied
Dehogy gáz,egyáltalán nem!Még fiatal vagy,ha nem éreznéd jól magad vele semmi szükség sminkre.Nekem sem volt,csak egy kis szájfény meg arckrém,de ez nem jelenti azt,hogy nem adtam magamra,csak egyszerűen sokkal jobban érzem magam smink nélkül.Minek sminkelni magad,ha amúgy is szép vagy?
Én 17 éves vagyok és a mai napig ritkán sminkelem magam és egyáltalán nem gáz,ha tudnád milyen varázsa van,ha kisminkelem magam...mindenki mondja mennyire szép vagyok,de ha minden nap sminkelnék,akkor már nem is lenne érdekes egy buliban,vagy bárhol.
Ha ápolt vagy és szép a bőröd az bármilyen sminkel felér.
Ne már.. Itt tényleg mindenki azt gondolja, hogy egy 14 éves lánynak kötelező sminkelnie????
Szerintem egyáltalán nem gáz!! Sokkal gázosabb lenne, ha kimázolnának, aztán jól elkennéd, mivel nem vagy hozzászokva, vagy éppen látszana, hogy feszengsz miatta. Ha magadtól nem szeretnéd, felejtsd el, szép leszel anélkül is!
Egyébként pedig lesz még kb. 40 éved, amíg sminkelhetsz, nem késel le semmiről... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!