Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Van egy ajakpiercingem jobb...

Van egy ajakpiercingem jobb oldalt alul, szeretnék még egyet, csak a másik oldalt felülre. Jól néz ki az ilyen?

Figyelt kérdés
2009. márc. 21. 12:47
 1/8 anonim ***** válasza:
Hát már bocsi, de szerintem undorító még az 1 is, nemhogy 2 legyen belőle!
2009. márc. 21. 14:17
 2/8 anonim ***** válasza:

Az nem mindegy, hogy karika vagy bogyó! :D

A bogyónál szerintem nagyon jól néz ki :)

2009. márc. 21. 14:17
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha neked az tetszik akkor csináltass, végül is nem másnak kell hogy tetsszen. Én viszont inkább alulra tetetnék még egyet, szerintem az sokkal jobban néz ki.
2009. márc. 21. 14:35
 4/8 A kérdező kommentje:

bogyós. a karika egyáltalán nem tetszik...

amúgy igen, alul 2 tök jól néz ki, csak az már elég sok embernek van...szerintem az olyan túl 'divatpc'. nemsokára meglesz felül a másik, remélhetőleg jól fog kinézni. :) ha nem, akkor buktam pár ezret. :D

2009. márc. 21. 15:45
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
hát én mégis csak azt mondanám hogy kettő legyen alul mer nekem afc tomi jut eszembe róla és az övé egyáltalán nem jó
2009. márc. 22. 09:47
 6/8 A kérdező kommentje:
nekem is ő jut róla eszembe, ami nálam nem baj, mivel szeretem :D és szerintem neki jól áll:P de hát ízlések és pofonok :)
2009. márc. 23. 13:24
 7/8 anonim ***** válasza:

Anti Fitness Tominak is úgy van,

és nekem nagyon tetszik!

Nekem van 1 alul(bal oldalon) és nyáron fogom csináltatni a másikat a jobb oldalra,de még nemtom h felülre vagy alulra!

Szal...ha nekem tetszik,más vélemyénye ne érdekeljen!

2009. szept. 6. 20:38
 8/8 anonim válasza:
sztem k*va jó =) ha teccik nyugodtan csináltasd meg =)
2010. jún. 22. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!