Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Pár napja lett egy ajakpiercin...

Pár napja lett egy ajakpiercingem, evésközben folyton beleakad a fogamba és nagyon i9degesítő mert nem tudok normálisan enni. Ha kissebbre cserélik majd ki az jobb lesz vagy inkább lejebb kéne tetni? Vagy mit csináljak?

Figyelt kérdés
2009. aug. 20. 15:50
 1/9 anonim ***** válasza:
4%
Talán tanulsz a hibádból.
2009. aug. 20. 15:58
 2/9 anonim ***** válasza:
Igen cseréltesd rövidebbre, mert a hosszúsága miatt akad bele, nekem is volt ilyen gondom, de mostmár hogy rövidebb nem. Neked amúgy hol van, mert nekem a szám felett(szépség pötty) csakhogy tisztázzuk :)
2009. aug. 20. 15:59
 3/9 anonim ***** válasza:

ha rövidebbre cseréled akkor nem fog beleakadni. de ezt csak idővel szabad, be kell gyógyulnia, gondolom picit fel van most dagadva, esetleg be is van gyulladva. ezért van szükség hosszú szárúra, hogy elférjen a duzzanat. ha szépen elmúlik akkor kicseréled és nem lesz gond. nem fog elérni a fogadhoz, csak ha direkt odatolod az ínyed és beleakasztod:D

amit írtam az tapasztalat, nekem is van ajakpiercingem.

jahjj és ne egyél-igyál tejes dolgokat!

2009. aug. 20. 16:02
 4/9 anonim ***** válasza:
6%
ahahahha kellett neked piercing!
2009. aug. 20. 16:12
 5/9 anonim ***** válasza:
32%
A TRENDISÉG ára. Komolyan begyulladhatott, a legjobb, ha sűrgősen felkeresed a Sebészetet. Lehet, hogy a piercing anyagára (krómozott stb.) vagy allergiás. Ne várd meg, amíg gennyes gyulladás lesz belőle.
2009. aug. 20. 16:19
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
az előttem válaszoló akkora.... nem mondok semmit :D szóval. azért akad bele a fogadba, mert még 10es szár van berakva, és ez azért van, mert be fog dagadni az ajkad, 1 hónap múlva kilehet cserélni kisebbre, de pár nap után igy se fog már zavarni. Begyulladni, minden piercing be szokott, nem kell rögtön sebészetre menni. Viszont mozgasd mindig, és ne ijedj meg, hogyha belül tányér alakúra dörzsöli ki a börödet, ez semmi bajt nem okoz. ^^ lényeg, hogy ne vedd ki 1 hónapon bellül és, ha lehet piercingeshez menj kisebbre cserélni a szárat, mert lehet, hogy még nem apadt le annyira a szád a lecseréléshez és ha ráerőszakolsz egy kisebbszárat akkor eléggé befog dagadni és minden bajod lesz :). Remélem tudtam segiteni :) jobb alsó ajak :)
2009. aug. 21. 00:21
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Kelett ez neked? Aki szép akar leni, szenvedjen.
2009. aug. 21. 15:44
 8/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:)!a 3. és az 5. választ köszz...erre nem monodk semmit..kellet és kész sebészhez minek?nincs bajom vele csak hogy beleakadok majd kicseréltetem...a tejesdolgot tuttam meg hogy kicserélik majd csak hogy utána jobb lesz e de akkor igen:) mégegyszer köszi:)
2009. aug. 22. 22:09
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha kicserélteted Akkor már nem fog beleakadni!
2009. szept. 6. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!