Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A hajfestesnel igy müködik?...

A hajfestesnel igy müködik? Már megint uncsi festekes kerdes?

Figyelt kérdés

tudom,tudom,mindig hajfestekes kerdesek..sokszor mar en is unom:D

de azt szeretnem kerdezni,hogy ha mondjuk veszek olyan szőke hajfesteket,amihez külön van a szőkitőpor. regen hazsnaltam ilyet,és nagyon csibesarga lett a hajam. ha vennek meg egy dobozzal,és annak a szőkitőporjat beletennek az első hajfestekbe,a többi reszet nem hasznalnam fel,akk nem lenne csibesarga,hogyna több a szőkitőpor? mert eddig mar 4szer festettem a hajam,mindig masmilyen festekkel. junius vegen megint fogom. de sajna eddig meg nem sikerult olyan haj,amilyet mindig is szerettem volna. jegszőkét vagy nagyon vilagos gyöngyszőkét,mint britneynek van,olyat szeretnek.

bocs,h ennyire hulyen fogalmaztam ://

ja és ez a festek,amitől csibesarga lett: [link]

vagy esetleg meg arra gondoltam,h a csibesargasbol egyet veszek,és abbol kiveszem és hozzakeverem a szőkitőporjat ehhez a festekhez: [link]

nagyon rossz ötlet? fodrasz kizarva,mert igy is mostanaban sok kiadas lesz :(

17l

2011. máj. 29. 17:57
 1/9 anonim ***** válasza:
Amennyit ráköltesz a festékekre annak az árán még fodrászhoz iy elmehetnél!Palette.hu intensive color creme között vannak jó szőkék amiktől nem leszel csibesárga! Mellesleg ha sötét a hajad akkor ne várd h egyből fehér leszel! De ha sokszor kened ilyen szőkítőkkel gumis lesz a hajad és akkor tényleg fodrászra lesz szükséged, h levágasd persze ha nem akarod h fésülködéskor tépd ki mindet.
2011. máj. 29. 18:04
 2/9 anonim ***** válasza:
pl az ezüstszőke nem sárgít, első vok
2011. máj. 29. 18:05
 3/9 A kérdező kommentje:
ezüstszőkét probaltam már,de attol szürkes arnyalata lett:/
2011. máj. 29. 18:10
 4/9 A kérdező kommentje:
nem sötet a hajam,most is bevan festve szőkére,csak mar picit kezd lenőni. meg ahol lenő,ottsem sötet barna,hanem olyan sötétszőkés-barnas
2011. máj. 29. 18:11
 5/9 anonim ***** válasza:
akkor most a szőke az milyen szőke ami a hajadon elvileg és mi lett a végeredménye??
2011. máj. 29. 18:17
 6/9 anonim ***** válasza:
akkor a deluxe fehérarany szőke!
2011. máj. 29. 18:18
 7/9 A kérdező kommentje:
most olyan termeszetes vilagossabb szőke,nagyon pici sargas beütessel-de csak egy picit latni.
2011. máj. 29. 21:32
 8/9 anonim ***** válasza:
akkor ezt próbáld ki ettől nem lesz sárgás
2011. máj. 30. 15:32
 9/9 A kérdező kommentje:
oksi(:
2011. máj. 30. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!