Szerintetek ez emósra sikeredett? (képpel)
Figyelt kérdés
Most csináltam először füstös szemeket, és attól félek, hogy egy kicsit emós lett!! Mit kéne javítani rajta???
2011. máj. 29. 12:33
1/10 anonim válasza:
Nem emós, de még csak nem is füstös...
2/10 anonim válasza:
nem emós, csak gyakorold még egy kicsit, mert látszik rajta hogy kezdő (ez nem off, csak tanács) :)
3/10 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem emos, nekem tetszik. A neten találsz egy csomó oktató videót, hogy hogyan csináld, ha nem vagy vele elégedett, de szerintem ennél jobban nem kell sminkelni. A füstös szemet általában túlzásba viszik, de a tiéd szerintem szép.
És nagyon szép hosszúak a szempilláid is.:)
4/10 anonim válasza:
Nem emós. :D
De nem is jó választás, ahogy nézem eléggé kicsinyíti a szemed. :S
6/10 anonim válasza:
Nem emós az emósok inkább full feketére szokták festeni a szemüket:)
Amit te festettél azt nem nevezném füstös szemnek,de egy ezüst,szürke ruhához nagyon megfelel:)
7/10 anonim válasza:
nem emós egyáltalán:D Szerintem jó:)
De nem is annyira "füstös": D
10/10 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!