Ajanlotok egy jo alapozot, ami tokeletesen fedi az archibakat?
Figyelt kérdés
2011. máj. 26. 23:13
1/6 anonim válasza:
Nekem a Maybelline Affinitone vált be, jól építhető, és nem maszkhatású.
2/6 anonim válasza:
L'oréal Accord Parfait Minéral :) (por állagú alapozó) nekem eddig ez vált be és maradok is ennél! :)
3/6 anonim válasza:
MaxFactor Lasting Performance.Tökéletes a 105ös árnyalatig,onnan már vöröses-rezes,szóval csak világosbőrűeknek vagy középszínűeknek javaslom ezt.Az ára 3500-4000 forint körül van alapból,viszont én a Rossmannban vettem az enyémet 2200ért,sokszor akciózzák le.Szerintem megéri.18/L
4/6 anonim válasza:
Nekem az Astor Perfect Stay alapozó vált be.
Csak ajánlani tudom.Nekem van bőrhibám(miteszerem)és azokat is tökéletesen fedi!Nem tudom milyen színű a bőröd,de ha nagyon világos akkor a 200-ast ajánlom.Amúgy az ára 3500Ft körül van:)
6/6 anonim válasza:
revlon colorstay extra tartos nagyon szepen fed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!