Bedugós fülbevalókat ki hogy tárolja?
Egy ehhez hasonló majmot (csak aranyosabb :)) vettem a Claire's-ben, pont erre van, kis állvány különböző mintákkal, tele apró lyukakkal, amibe a használaton kívüli fülbevalókat be lehet tenni, mintha füllyuk lenne :)
Én nagyon szeretem mert átlátható, semmi sem tűnik el és dekoratív :)
ehhez hasonló,de saját készitésű fácskát kaptam,kb 40 centi magas,fülbevalók,nyakláncok,és pár gyűrű és lóg rajta
(sima egyszerű rézdrótból hajtogathatta akitől kaptam)
1. köszi de sajnos vidéki vagyok és ilyen üzlet nálunk nincs (kaposvár)
Palm: van jelenleg is ilyen ékszeres dobozom, de kihasználatlan mert nem fér bele a sok fülbevalóm...csak pár darab..
4. nagyon tetszik , de ez a fajta az akasztós lógós fülbevalók tárolására jó inkább ami nálam megoldott, (képkeretre neccharisnya húzva :P ) csak a bedugósakkal van gondom..
a fácskás vagyok
azokra is tökéletes...a drót hajlik,picit széthuzok kettőt (egy ág kb 10 drótszálból van),átdugom,hátul ráhúzom,és kész,megtartja szépen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!