Hol tárolja az ékszereimet? Rengeteg aranyam, bizsum, ezüstöm van, de nem tudom hol tároljam őket.
Nekem is hasonló gondom volt. Dobozban nem átlátható, és össze is gabalyodik. Én a vaterán vettem egy karkötőtartó állványt illetve egy ékszertartó állványt. A karkötőtartóra bizsuból ráfér vagy 20 -30 db biztosan, illetve a másikra is vagy 30-40 db nyaklánc. Nekem bizsuk vannak főként, így átláthatóbbak. Kovácsoltvasból van, kb. 40 cm magas. Boltokban kerestem hasonlót, de nem találtam, csak olyat, amire jóval kevesebb fér, így voltam kénytelen rendelni a vateráról. Különlegesvasak felhasználónéven van egy eladó, nagyon jó cuccai vannak..
Ha ezt megnézed, van neki mindenféle, biztosan találsz valamit.
Megoldás lehet egy többakasztós ruhafogas a faladra, úgy vállmagasságban. Ne legyenek a kampók túl vastagok vagy nagyon felfelé hajlóak. Erre a bizsuk nagy része ráfér (egy kampóra több is mehet ám). A gyűrűket gyűrűfára, a fülbevalókat gy anyagdarabra szurkálhatod (amit mondjuk a fogas alá teszel, a maradék apróságok (vékony ezüst-aranyláncok, amiket nem mersz a fogasra rakni) meg már tényleg beférnek egy dobozba. Így nem csak a tárolást oldottad meg, hanem a szobád igen vagány dekorációját is.
Alternatív megoldás, persze csak ha van jó sok hely hozzá, akkor egy nagyobb felületű éjjeliszekrényt is végigrakhatsz velük.
Nekem is ez a gondom,jó volna csináltatni egy fa dobozát,fiókokkal.Külön rekeszekke vagy fiókokkal elválasztani az aranyt,ezüstöt,bizsut,piercinget.
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!