Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hol és hogyan tároljátok a...

Hol és hogyan tároljátok a sminkkészleteiteket?

Figyelt kérdés

youtubon rengeteg videó van a külföldi csajok make up kollekciójáról és nagyon sok videóban műanyag kihúzhatós dobozokat használnak erre a célra.nos nekem nem tetszenek a műaynagok az én szobámba nem illene.láttam oylat is hogy egy üvegbe apró színes kavics van szúrva és abba vannak beleállítva a szemceruzák púderecsetek.

Kiváncsi vagyok arra hogy ti hogyan tároljátok a piperét?

HOzzáteszem azért oylan sok sminkcuccom nincsen mint a videókban -csak ámulok mennyi sminkcuccuk van komolyan azok nem avasodnak meg?,-de szeretném rendszerezni őket.

http://www.youtube.com/results?search_query=make+up+collecti..

2011. máj. 24. 18:45
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
a nyakláncaid is szépek! és jól kitaláltad hogy fogasra akasztod,anyának rengeted nyaklánca van és csak le van rakva és mindig összegubancolódnak lehet majd csinálok majd neki egy olyan fogasos tárolót:)
2011. máj. 25. 18:07
 12/15 anonim ***** válasza:

szia!

az nem kavics, rizs van benne :)

2011. máj. 25. 20:31
 13/15 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok

ja és köszönöm szépen :)örülök hogy tudtam segíteni :) sokáig tartott míg ez kialakult, először az enyém is nagyon rendezetlen volt..

fogasok meg egyszerű fürdőszoba öntapadós fogasok, praktiker 300ft egy ötös csomag

2011. máj. 25. 20:33
 14/15 A kérdező kommentje:

klassz!rizs van itthon lehet ma megcsinálom!

és akkor a fogasok tartósak?elegánsan is néznek ki,

a szekrényen nem fog nyomot hagyni szerinted?vagy könnyen eltávolítható ?

2011. máj. 26. 12:16
 15/15 anonim ***** válasza:

elég tartósak én a szekrény másik felén táskákat tárolok rajtuk.

forróvizes ruhával kell letörölni a helyét és az leoldja.

2011. máj. 26. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!