youtubon rengeteg videó van a külföldi csajok make up kollekciójáról és nagyon sok videóban műanyag kihúzhatós dobozokat használnak erre a célra.nos nekem nem tetszenek a műaynagok az én szobámba nem illene.láttam oylat is hogy egy üvegbe apró színes kavics van szúrva és abba vannak beleállítva a szemceruzák púderecsetek.
Kiváncsi vagyok arra hogy ti hogyan tároljátok a piperét?
HOzzáteszem azért oylan sok sminkcuccom nincsen mint a videókban -csak ámulok mennyi sminkcuccuk van komolyan azok nem avasodnak meg?,-de szeretném rendszerezni őket.
Én is üvegekbe állítom bele. Nem avasodik meg, mert elhasználjuk annyi idő alatt. Ne vegyél sok sminket, ha nem használod.
2011. máj. 24. 19:30
2/15 anonim válasza:
Nekem nincs olyan sok, egy neszesszerben meg egy varródobozban,amit gyakrabban használok, és egy kicsiben az a pár, amit nem. Az ecsetek is beférnek a dobozba. :)
2011. máj. 24. 20:57
3/15 anonim válasza:
szia!
lefotóztam neked az enyémet!
szerintem az én megoldásaim elég olcsók, szóval az asztalt leszámítva kb 3ezer ft ból max megvannak a tárolók..de a legtöbb cucc olyan hogy otthon lehet hogy van pl : szalvétatartó, rizs, írószertartók, a vattapálcikák pedig egy kifogyott és kimosott testápolós tégelyben vannak..
Utolsó, bocsi de azt a rózsaszínű kihúzhatós-fiókos tárolót hol vetted?
2011. máj. 25. 14:37
5/15 anonim válasza:
KIK textilüzletben :)
amúgy képen csalóka, én tök nagynak hittem, de ilyen kis picikék,ettől függetlenül nagyon szeretem :)
2011. máj. 25. 15:08
6/15 anonim válasza:
Van egy IKEA-s komód a szobámban, abban van egy picike fiók, ott tárolom a sminkes dolgaimat. Vettem bele műanyag kis kosárkákat (egy nagyobb, három kisebb), és abba tettem a sminkcuccokat. a nagyobban vannak a szemhéjpúderek, pirosítók, az egyik kisebben a szájfények, másikban a szempillaspirálok, harmadikban a krémek (vazelin, Fenistil, stb.) Az ecsetek applikátorok egy tolltartóban vannak, egy másik tolltartóban vannak a szemcerkák.
2011. máj. 25. 15:30
7/15 anonim válasza:
Köszönöm, holnap meg is nézem! Mennyibe került?
2011. máj. 25. 15:45
8/15 anonim válasza:
600valahány forint..szerintem nagyon megéri ennyiért :)
üdv
2011. máj. 25. 16:48
9/15 anonim válasza:
én a fürdőben egy ilyen fonott négyszögletű kosárkában meg nesszeszerben... :D
2011. máj. 25. 17:36
10/15 A kérdező kommentje:
az ecsettartóban a belevaló kavicsokat hol vetted?és mennyiért?nagyon klasszul néz ki amúgy rendezett,ötletes! lehet én is megnézem majd a kik-ben !köszi hogy megmutattad a piperés tárolóidat!:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!