Mi a szép es jo a fultágítoba?

szia szami :) hogy vagy így késő este?
Kérdező
Mindenki aki rendelkezik vele azt képzel a tágító mellé amit akar, ha az anyját látja benne akkor azt szimbolizálja.
Különben nemtöbb a fülbevalónál csak ez ősibb ékszer :)
Aki meg írta h gusztustalan az nézze meg magát csupaszon ;)

"Aki meg írta h gusztustalan az nézze meg magát csupaszon ;)"
Megnéztem. És?

"Különben nemtöbb a fülbevalónál csak ez ősibb ékszer"
Ősi ékszer? Jaaa, a niggereknél...

Ha szándékozol kimenni, vigyázz magadra :) én is megyek aludni nincs semi jó film puszillak :)
Az jó ha megnézted magad csupaszon, és mondcsak elszámoltál a lelkiismereteddel?
Afrikai népeknél, Indiában, Aztékoknál.

joéjt neked akkor, puszi
többinek: nem tudom miért kell primitív vitába belebonyolódni. a testmódosításnak kultusza van, habár tény hogy a legtöbben nem az eredeteket követik egy-egy ékszerrel. ha nem tetszik, ne csináltassatok, ettől még értelmes ember elfogadja hogy nem vagyunk egyformák.
egyébként tényleg nagyon tág hogy ki miért tesz/tetet magának ékszert...

o 53%-os...ha még ittvagy.:D te vagy a pc-s srác nem?
na midnegy azért megkérdezem. nem tudod pesten hol lehet olcsón 1.2es olyan 1.5- 2.0 hosszú surface-t venni?:D
kérdező: sry az offért. ^^

én vagyok az igen
surface-t nem is tudom mikor nézegettem már, talán a wildcat az ami foglalkozik nagytételbe ékszerekkel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!