Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen színű felsőt vegyek...

Milyen színű felsőt vegyek fel és milyen színű smink menne hozzá (m)?

Figyelt kérdés

Világos az arcbőröm, barna hajam, szinte fekete szemem van. Holnap mennék egy másik városba ( nagyvárosba ) bulizni, de nem tudom mit vegyek fel. Kivágottat vagy ne? Kocsival mennénk barátnőmmel... Légyszi adjatok tippeket!

Igazából valami kihívóbbra gondoltam... ( pl zöld festék, zöld felső pl... / csak a zöld felsőm elég furcsán áll rajtam, mert egy kicsit híztam nyár óta :D :S /, a mellem elég kicsi a testalkatomhoz képest... / 172 cm vagyok és 65 kg , 75/B mell... :S / )

Előre is nagyon köszönöm a válaszokat!!!

2009. márc. 13. 20:57
 1/4 anonim ***** válasza:
89%

Ugyan ez vagyok,csak alacsonyabb,valamivel könnyebb és nagyobb mellel.:)

A lila és a zöld nagyon jó ötlet, lilából a szemhéjfestékek is nagyon szépen tudnak mutatni.Én füstös szemeket csinálnék lila felsőhöz.Ne üvöltsön a dekoltázsod két kilométerről,de nyugodtan lehet hangsúlyozni...: )

2009. márc. 13. 21:05
 2/4 A kérdező kommentje:
Hű, köszönöm! :) Lila kivágottam nincs :D Viszont van egy rózsaszín, fehér színű kivágott felsőm... :)
2009. márc. 13. 21:14
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

nemrég voltam bulizni nem akkora "divat" kivágott felsőbe lenni buliba.én mindig vmi egyszerübb előnyös felsőt felsőt veszek fel.

szerintem emeld ki a melled de ne a kivágottsággal hanem h jól áll maga a felső.

2009. márc. 19. 15:37
 4/4 A kérdező kommentje:
okés, köszönöm a tanácsot! :)
2009. márc. 19. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!