Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit vegyek fel ballagásra...

Mit vegyek fel ballagásra (cipő, ruha, táska, smink, frizu)? 12/L

Figyelt kérdés
Pénteken ballagásra megyünk a féltestvérem fiának a ballagására (ált.-ból). Tanácstalan vagyok, hogy ilyenkor mit soktak felvenni!
2009. jún. 10. 19:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
76%

Valami csinosabb göncöt.

Ha a szoknyát szereted akkor legyen szoknya ha nadrág párti vagy akkor nadrág.ÉS valammi elegánsebb blúz.(persze feldobhatod kiegészítőkkel a stilusodhoz megfelelően)Sminket szerintem nem kell még 12 évesen,a táska se szükséges persze ha szeretnél akkor nyugodtan.

Én is ballagásra megyek:

én csőszárú sötétebb farmer,magasított talpú,piros topánka,fehér v kivágású,fekete apró pöttyös plúz,és ezt egy fekete retro stílusu mellényel dobom fel.

2009. jún. 10. 20:04
 2/13 anonim ***** válasza:
14/L
2009. jún. 10. 20:04
 3/13 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ! Nem kritizálásnak, de ballagásra nem fura a farmer naci?
2009. jún. 10. 20:08
 4/13 anonim ***** válasza:
27%

Ha ezt már tudod, akkor gondolom azt is hogy mit vegyél föl. Táska? Minek? Iszol otthon, meg eszel otthon és kibírod egy óra hosszát. Frizut akarsz felvenni? fésüld meg reggel, annyi. Vegyél fel fekete cipőt, fekete nadrágot meg fekete vagy fehér felsőt. ennyi.

Őszintén; mit kell az ilyenen ennyit gondolkodni? 21/F

2009. jún. 10. 22:14
 5/13 anonim ***** válasza:
66%
12 évesen sminkelni? Ne nevettess! :))
2009. jún. 10. 23:32
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Nehogy fekete -fehér ünnepi szerelésben menj! Minden évben végigröhögjük azokat, akik ünneplőt vesznek fel amikor csak vendégek, nem ők ballagnak!
2009. jún. 11. 00:49
 7/13 A kérdező kommentje:
3. válaszolónak: mi Gyöngyösön lakunk és érdre megyünk fel. Tehát ez nekünk egész napos lesz. Ezért kérdeztem, hogy nyilván valmi csinosabb táska kellene nem egy hátiszák:).
2009. jún. 11. 06:37
 8/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Egyébként meg izlések és pofonok! Valkinek így jön be valakinek úgy. Nem nagyzolásnak, de 16-nak néznek. Kívülről is belülről is. Naponta sminkeljük magunkat. Fél órát azon gondolkodunk, hogy milyen legyen a frizunk az összeállítás stb. Mind ezt nem írtam volna le ha a kérdésemre válszoltok és nem a hülye megjegyzéseket tennétek!!!
2009. jún. 11. 06:40
 9/13 anonim ***** válasza:
84%

Ha vendégként leszel ott, akkor semmi baj nincs a farmer nadrággal! Ha van neked, akkor vegyél fel egy sötétebb színűt, hozzá egy elegánsabb felsőt- úgy értem, hogy elegáns, hogy mondjuk nincs kint a hasad... :)

Egy farmer nadrágos összeállítás is tud elegáns lenni! És mivel nem a te ballagásod, tényleg fölösleges a fekete szoknya- fehér blúz (ha csak a szüleid nem ragaszkodnak hozzá :) )

A cipő és a táska tényleg a te feladatod, mert te tudd, hogy "mid van". Az a lányeg, hogy a kettő színben passzoljon egymáshoz (amit egyébként máskor is illik betartani).

Amúgy linkelek egy pár képet, itt is farmer az alap:

[link]

(Itt az első képen): [link]

[link]

[link]

A hajadat vasald ki, vagy a hajvasalóval tegyél bele hullámokat (ha sikerül), és tegyél bele egy csillogó csatot, vagy egy hajráfot (ami most megint nagyon divatos).

Vagy egy még jobb ötlet: ha elég hosszú, akkor húzd ki egyenesre, és magasan a fejtetődön fogd össze. Aztán oldalról vegyél ki egy kisebb tincset, fésüld át, és tekerd a hajgumi köré, hogy eltakard vele a gumit. Ha megvan, akkor a csurid hátuljánál tűzd le ezt a kis tincset egy hullámcsattal. Kis dolog, mégis nagyon elegáns lesz tőle a frizura!

A sminked finomabb legyen mint máskor! Nehogy feketével húzd körbe a szemed, mert azzal oda az egész elegancia! :)

Nem tudom, hogy alapozót használsz-e, de ha igen, akkor összefogott hajnál azzal is nagyon vigyázz, és a hajtöveknél meg az álladnál alaposan dolgozd el, mert ilyenkor nagyon csúnya lehet, ha nem szépen viszed fel.

Egy világos szemhéjpor után húzd ki a felső szmpillasort szemcerkával, vagy tussal. De csak felül húzd ki, alul ne, az szerintem nem elegáns. Ez után egy kis (!)szempillaszpirál, és egy szép szájfény, nagyon kevés pirosító a megfelelő helyre, és.. .Voila, kész is vagy! :)

2009. jún. 11. 13:10
 10/13 anonim ***** válasza:
16%

"A sminked finomabb legyen mint máskor!"

Alapozó??? Smink??? 12 éves b+!

2009. jún. 11. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!