Mit vegyek fel ballagásra (cipő, ruha, táska, smink, frizu)? 12/L
Nem értem, hogy miért kell egyből ilyen hangnemet választani...
Igen, "finomabb smink"! Igaz, hogy gyerek még, de ha már úgyis sminkeli magát a kislány, akkor nem értem, miért kell itt nyomni az erénycsősz dumát.
Lebeszélni úgysem lehet (nem is akarom, nem is a mi feladatunk), de én úgy gondolom, hogy ha már sminkel, akkor csinálja jól!
Ez olyan, mint hogy vannak olyan szülők, akik nem hajlandók felvilágosítani a gyerekeiket, azok közben úgyis szexelnek, csak azt sem tudják, hogy milyen védekezési módok vannak, és mit jelent a testiség. Ha meg megtörténik a baj, akkor a szülő mindenkit okol, csak saját magát nem. Ez jobb? Szerintem nem.
Utolsó előtti voltam.
13 éves vagyok:
Most lesz uncsi tesóm ballagása (Én leszek vele véig segítek neki öltözni stb.) álatlános iskolából ballag és nagyon jóba vagyunk azér tisén leszek a "kisérője".
És feete csőgatyába megyek és veszek egy szépfelsőt szerintem lilát.
Sminkelni nem fogok max alapozó nem akkarom már most elcseszni az arcomat majd azért kíváncsi vagyok mikor 20 évesen írsz hogy smink nélkül milyen csúnya az arcod és mit csinálj :D de mindegy a Te dolgod,nekem szerencsére anya az ilyeneket elmagyarázza :D
Haj:És kivasalom szépen s feltűzzöm
táska:van egy gucci táskám ami ilyen mindenapi sportos/elegáns olyan tényleg semleges szép.
Cípő:Topánka
Nem viszem túlzásba és most megyek át gimibe és annyira nem érdekel ez a kiöltözés manapság a ballagás annyi minthanem is tudom micsoda ezt jól megmondtam.
Szerintem ne öltözz ki nagyon mert mindenki rajtad fog röhögni,de ahogy olvastam a kommenteidet elégé nem értünk egyet szóval nekem ennyi a hozzászólásom :D
Jó szórakozást.
Utóírat:Mindenképpen olyan ruhát vegyél fel amibe jól érzed magad különbe kényelmetlenül fogod érezzni magad :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!