Milyen alapozót ajánlatok nyárra, száraz bőrre?
Én Max Factort használok, Max FActor Experience, MAx FActor Colour Adapting. 4 körül mozognak, de a teszveszen/vaterán nálam megtalálod ezeket 2500 Ft-ért + posta, ami 365, tehát 3ezer alatt megúszod, és minőségi terméket kapsz.
Garantáltan eredeti!!!
Ha érdekel írj! :)
Kedves utolsó!
Hogy lehet 2500 Forintért eredeti MF Colour adapt alapozót kapni? :]
Száraz bőrre én folyékony alapozót ajánlanék. A Bourjois termékek állítólag egész jók.
köszi mindenkinek!
utolsó: ismerem a terméket de sajnos ennyi pénzem nincs rá..16éves vagyok és minimális keretem van rá..
MF tesztereket próbáltam, nekem nagyon szárítják a bőröm :S
A 4. hozzászóló vagyok.
Felhasználónevem: shopping4ever (ha esetleg a termék addigra már lejárna)
teszveszre is feltettem, de ha nem vagy teszveszes irj privibe.
Akit érdekel még irjon privibe!
A shopping4ever néven vannak szempillaspirálok is 2300 Ft-ért, L'oreal, Max Factor. :)
1.nem szabad reklámozni sem itt, sem a teszveszről kifelé semmit..
2. nem érdekel max factor cucc mert szárítják a bőröm.
3.nem hinném hogy eredeti ennyiért bocsi :S és csak katalóguskép alapján én senki másnak sem ajánlom hogy vegyen..elég zsákbamacska ez így..
hát én még nem hallottam volna,hogy ilyeneket hamisítanak, tudom h ettől félnek,de én még nem találkoztam ilyennel.
Az én termékeim garantáltan eredetiek, aki nem hiszi így járt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!