Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mennyire fáj a monroe piercing...

Mennyire fáj a monroe piercing (szúrás)? és menyi idő alatt gyógyul?

Figyelt kérdés
és még azt szeretném kérdezni hogy nekem nem bírja a szervezetem a piercinget,ha szilikon peircinget teszek be a szurásnál akkor se fogja birni?
2009. márc. 12. 21:47
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem fáj egyáltalán, azért van az érzéstelenítő spray. Hogy mennyi idő alatt gyógyul az változó, ha kenegeted ahogy elmondják majd akkor pár nap, ha nem, ahogy én tettem, akkor pár hét.

Pontosan mit nem bír a szervezeted? A fémeket? Az orvosit is? Mert akkor csak azokat kerüld, a többivel nem hinném hogy gond lesz.

2009. márc. 13. 00:51
 2/8 anonim ***** válasza:
72%
Az orvosi fémet mindenki bírja!!!
2009. márc. 13. 06:58
 3/8 anonim ***** válasza:
50%
Az orvosi fémre senki nem allergiás:)) Valószínűleg eddig rossz minőségű ékszerrel volt dolgod. A Szalonban vedd meg, ott csak orvosi fémet tartanak.
2009. márc. 13. 09:55
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
De hogyne lenne aki allergiás rá. Arra van a titán, vagy a bioplast.
2009. márc. 13. 09:59
 5/8 anonim ***** válasza:
aha.. h nem fáj..? ne higyj nekik.. hidd el fájni fog, ha vastag ott a bőröd.
2009. márc. 26. 12:55
 6/8 anonim ***** válasza:
nekem ma 12 napos:) egyáltalán nemfájt. egy pici szúrást éreztem,de az nem nevezhető fájdalomnak:)
2009. júl. 2. 21:43
 7/8 anonim ***** válasza:
Szííja!Nekem féléve van monroe piercing-em.abból a félévből körülbelül 1hónap volt a gyógyulási idő.nekem eléggé fájt.de csak azért mert vastag ott a bőröm.ez elég változó.szerintem kérdezd meg a háziorvosodat is.Nekem ő adott hasznos tanácsokat.percing fajtákról(milyet kell behejezni az első hetekben)kezelésekről(pl:krémeket ajánlott,kamilla teát..stb.)Érdemes megkédrezni szakértőt.:D
2010. jún. 22. 14:41
 8/8 anonim válasza:
Akkor nem fáj , én a tükörben végig néztem :D tök jó volt . miután elmúlt az érzéstelenítő akkor egy kicsit kellemetlen ...de ez pár nap . de fájni nem fáj :)
2012. márc. 27. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!