Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogy sminkeljem ki magam?!?!...

Hogy sminkeljem ki magam?!?! Melyik állna szerintetek jól nekem?!?!

Figyelt kérdés

Sötét barna haj...de be festetem feketére

Zöld szem

Elég kerek arcom van =/

És nem a testalkatom se olyan vékony...

2011. máj. 15. 13:09
 1/4 anonim ***** válasza:

A zöld szem különleges, nagyon kevés embernek van tiszta zöld szeme.

Még jobban kiemelheted, ha saját magával fested, tehát zölddel. Lehet aranyos vagy kékbe játszó az árnyalat, de a biztos az előbbi.

A zöld szemhez igazából minden jól áll, tehát szép a lila, bár ez néha extrém lehet, és természetesen a barna is, amivel meleg, kedves hatást érhetsz el. A kék szintén kellemes, csak vigyázz, hogy ne legyen túl hideg.

A finom pezsgőszín és rózsaszín is szépen kiemeli a zöldet.

2011. máj. 15. 14:07
 2/4 anonim ***** válasza:

Alapozó,púder:a bőrszínedhez nagyon hasonló színt válassz,ebből mindenkinek sajátja van hisz a bőrünk színe nem nagyon egyezik(még családban se,hisz az árnyalatok nagyon fontosak!)

Szemhéjadra:zöld,fekete,szürke,rózsaszín.

A fekete tus nagyon szép a zöld szemekre:)

Szempillaspirál:ha eddig nem használtál akkor kérd ki anyukát,barátnőid véleményét,hogy ők melyiket használják.

én személyszerint a Maybelline Volum Expresst [link] és a és szintén Maybelline-től a Cat eyest [link] használom.Először a Volume-t utána a Catet és gyönyörű szépek és hosszúak lesznek a pilláid,olyan 'waóó,műszempillahatás':)

rúzs,szájfény:én általában a szememet szoktam hangsúlyozni és ilyenkor csak egy átlátszó vagy halvány rózsaszínű szájfényt használok:)

De arra figyelj,hogy vagy a szemedet vagy a szádat hangsúlyozd:)

2011. máj. 15. 14:22
 3/4 A kérdező kommentje:

Szempilla spirál minden nap használok...

Nekem nagyon tetszenek a fekete füstös szemek...de nem tudom hogy az nekem jól áll e ?!?! =/

2011. máj. 16. 07:11
 4/4 anonim ***** válasza:
A füstös mindenkinek jól áll.
2011. máj. 16. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!