Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ezek a stílusú karkötők...

Ezek a stílusú karkötők tetszenek nektek? Ha igen mennyiért vennéd meg?

Figyelt kérdés

Csináltam már ilyet, de azt máshogy. Most így fogom őket.

Kövekkel vannak.

Enyém:

[link]

[link]

[link]

[link]

Többen is csinálnak ilyet, főleg külföldön. Az övéi nagyon tetszenek:

[link]

Tudom, hogy ennyiért nálunk nem lehet eladni.

Ha van bármilyen javaslatotok, azt szívesen meghallgatom.

2011. máj. 14. 16:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
na végre nem szexkarkötők :D már aszittem azt fogom látni de ezek nagyon tetszenek :) kb 1000-1500 Ft adnák érte :)
2011. máj. 15. 19:40
 12/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok választ. Örülök, hogy sokaknak tetszik. :-)

Végül 2800-ért adom ezt. Az 1000Ft-os árak nem lennének túl reálisak, mert az alapanyag is min. annyiba kerül, és nem 5 perc elkészíteni.

Tegnap ezt csináltam:

[link]

Eredetileg itt árulják ezeket:

[link]

Igaz itt a márkát fizetik meg, de 65.000Ft-ot nem hiszem, hogy nálunk bárki is költene rá.

2011. máj. 16. 15:49
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon tetszenek pár ezret én is adnék érte.

Am hol tanultad ezeket? És hol árulod? Mióta csinálod?

2011. máj. 27. 19:29
 14/18 A kérdező kommentje:

Tanulni nem tanultam sehol. Drót ékszereket is készítek, meg rajzolok is. Mindegyiket magamtól kezdtem el és gyakorlással lehet a legtöbbet tanulni. Persze az internet nagy segítség, hogy tudjam mit akarok csinálni. Látok valamit és nagyjából tudom, hogy hogyan készül. Utána csinálok magamtól dolgokat.

Ez a fajta karkötő a 3., mait csináltam. A drótozást fél éve kezdtem. A rajzolást 2 éve, de mióta drótozok nem rajzolok. Majd nyári szünetben. :-)

A meskán árulom:

[link]

Nyártól az etsyn is fogom, mert akkor leszek 18 éves.

2011. máj. 28. 10:46
 15/18 anonim ***** válasza:

[link]

ez tetszik *-* szívesen megvenném :D de tényleg (:

2011. máj. 28. 15:08
 16/18 anonim ***** válasza:
És ezek a gyöngyök bőrön vannak? Mert engem is érdekelne, szívesen vennék.
2011. máj. 28. 18:19
 17/18 anonim ***** válasza:

Nagyon szép! Pont javasolni akartam, hogy nézz körül a Meskán az árazás miatt, de látom ismered:-)

2000-3000 Ft között van a reális ár, attól függően, hogy mennyi "kanyarulat" van a karkötőben, és milyen minőségű gyöngyöket raksz bele.

Nekem valamiért gyerekkorom Babilon torony játé jatutt eszembe róla, belinkelem, remélem látszik.

[link]

2011. máj. 28. 18:29
 18/18 A kérdező kommentje:

Igen, ezek rendes bőrön vannak. Az előbbi linken keresztül meg tudjátok venni. Fent van ez, a zöld,fekete, meg egy másik. Sajnos többet azóta nem tudtam csinálni, mert ugyan sok fajta kövem van, de mindegyikből kevés ahhoz, hogy újat csináljak. Jövő héten rendelek még köveket.

Ha valaki tényleg rászánja magát, hogy vegyen tőlem :-), akkor figyeljen oda a méretre! Nekem elég kicsi a csuklóm és a legtöbb ékszeremet saját méretre csinálom, mert így látom hogy is néz ki, stb.. És néha 1-et 1-et felveszek iskolába, mert jó ha személyesen is dicsérik. Ez amolyan tesztelés. :-)

Van még egy, amit még nem töltöttem fel:

[link]

[link]

Ebbe csiszolt üveggyöngyök is vannak. Azzal is jól mutat. Biztos csinálok még ilyesmit is, ez talán még olcsóbb is.

2011. máj. 28. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!