Erossen faj a szaj pirszng? || menyire veszelyes?
Meg csak 14 vok de mar nagyon szeretnek egy szajpirszet., csak nem tom hogy menyire faj es hogy veszelyes [vagyis 2-3 het a gyogyulasa] de nekem van fem allergiam s nem tudom ha nincs e valami hatassa a szurasra meg mit tom en.
Aszt ertelmes valaszokat kerek [meg akkor is ha en nem fogalmazok valami jol xd]
aha ...
amugy monta valaki h neki masnap mikor elmult az erzestelenito hatasa kiba**8ttul fajt ;
de igaz h olyan nyomorek szegeny szoval nm csodalom :/
Értelmes egy ember lehetsz,már elnézést.
Szerintem ne akarj még piercinget,ha leírni sem tudod.
Én nagyon jól tudom,hogy ez nagy divat lett meg stb,de nem érdemes megcsináltatni,csak azért mert "hú a ribancomnak is lett egy madonnája én is akarok."
Amúgy meg nekem van számba,köldökömbe,orromba.Számba csináltál csak érzéstelenitővel...és igen..fájt.De mit vársz,ha egyszer átszúrják a húst?...
figy nallunk ugy irjak h pirszing es nem pircing de mind1 lenyegtelen
amugy meg nem nagyon erdekel a fajdalom ,csak ne fertozzon be. es nem aze me divat hanem azert mert en ilyn vagyok -.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!