Szemüveg vagy kontaktlencse?
hiába engedhetet meg magadnak,lehet hogy nem bírja a szemed!:S Akkor tök fölöslegesen költesz el egy rakás pénzt.
Viszont egy jól megválasztott szemüveg ami illik hozzád,az csinossá tesz.
próba szerencse, én váltanék, el is mentem próbalencsét iratni, de nem tudtam betenni...
szerintem próbáld meg, ha nem megy, ne erőltesd, de ha előre rettegsz tőle, akkor kevesebb az esély is, hogy beválik.
nekem rettentő furcsa volt hogy egy hideg nedves valami a szememhez ért :S
Én kb 2 éve váltottam lencsére, és ezerszer jobb mint a szemüveg, szemüveget mindig le kellett vennem nyáron amikor elmentünk velencei tóba fürdeni, télen bepárásodott, esett rá az eső, állandó törölgetés.. stb stb..
nekem 1 hétig tartott az a dolog,hogy úh mintha valami lenne a szememen,
utána észre se vettem és meg is szoktam..
Nekem első lencsepróbánál is sikerült már beraknom, fura volt mert a szemüveggel csak egyenesen előre látsz oldalra meg felül homályos ( ha nem mozgatod a fejed)
lencsénél meg tökjó hogy nem kell mozgatnom a fejem azért, hogy oldalra is tökéletesen lássak..
Amikor megjött az első lencsém akkor sajna az első héten fél órával előbb kellett kelnem , mert vacakoltam, vele.. de mostmár kemény 30mp-et vesz igénybe :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!