Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogy csinálja meg VV Anikó a...

Hogy csinálja meg VV Anikó a szemét?

Figyelt kérdés

Ilyenre gondoltam:

[link]

Én is megpróbáltam, de nem sikerült olyan sminket összehoznom. Valahogy mindig más lett, pedig nagyon tetszik.

2011. máj. 8. 16:17
 1/6 anonim ***** válasza:

1) Ezt profi sminkesek csinálták, nem ő :)

2) http://www.youtube.com/watch?v=3B0E7YXiXYU

2011. máj. 8. 16:24
 2/6 A kérdező kommentje:
Tudom, h ezt a képed sminkesek csinálták. De a villában is mindig is szeme volt. Oda is mindig sminkesek jártak be megcsinálni vagy mi?
2011. máj. 8. 16:27
 3/6 anonim ***** válasza:
Igen. A VV az egy csalás. 1 hónap alatt 1cm-t nő a haj, Alekosznak meg Jerzynek sem nőtt ami azt jelenti = fodrászok járnak be hozzájuk. Mondjuk nem nagyon nézem. De amúgy se ezen volt a hangsúly, hanem, hogy kell csinálni ilyen szemet...
2011. máj. 8. 16:32
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Attól miért csalás a VV, hogy jár be hozzájuk fodrász?! :D Amúgy manikűrös is jár be hozzájuk, mert múltkor sorolták, hogy Alek hány lánnyal kezdett ki a villában, és ott mondták, hogy "pár manikűrös lány" :-) De amúgy hajnyíró géppel is csinálhatták nekik a lányok.
2011. máj. 8. 16:38
 5/6 anonim ***** válasza:
Ja hát azt nem úgy értettem, hogy azért mert bejárnak hozzájuk. Hanem úgy összeségében egy marketingfogás. Mindegy én nem nézem, én elfogadom azt is, aki nézi.
2011. máj. 8. 16:41
 6/6 anonim ***** válasza:

ezzel a trükkel lehet ilyesmi szemeket csinálni:D

[link]

2011. máj. 8. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!