Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Sminkblog indításával/vezetésé...

Sminkblog indításával/vezetésével kapcsolatos tudnivalók?

Figyelt kérdés

Kötelező saját arcot vállalni?

Mennyi idő után invitálnának tesztelős/teszttermékeket adós rendezvényekre?

Érdemes egyáltalán emellett a sok egyéb sminkblog mellett újat indítani?

A véleményem kulturáltan kitudom nyilvánítani, kézügyességem is van.

Szívesen fogadok tanácsokat!

2011. máj. 8. 13:27
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Őszinte leszek. Annyira elszaporodtak, szinte gombaszerűen a magyar sminkblogok, hogy szerintem hacsak nem tudnál valami hihetetlenül új, minőségi dologgal előállni, és hirtelen több százas rajongótábort szerezni rendszeres olvasókból, akkor nem sok értelme lenne a dolognak. Saját arcot vállalni? Nem árt, hisz magadon mutatod be a sminket, magadról készíted a videót. Mást sokkal könnyebb sminkelni, mint saját magadat, ez is a lényeg. Ha mást sminkelsz ki, abban nincs túl sok extra. (Ezzel nem megsérteni akarok senkit, csak arra utalok, hogy azzal nem feltétlen tanít meg bárkit is arra, hogy az adott sminket hogyan is kell elkészíteni magán.)

Az, hogy mennyi idő után invitálnának rendezvényekre, az jó kérdés. De ha megnézed azokat, akik most voltak a legutóbbi Primőr találkozón, ők már mind-mind komoly olvasóbázissal rendelkeznek, ezáltal közvéleményformáló erejük is van. Hacsak nem tudsz Te is egy ilyet összeszedni hamar, ráadásul olyan termékeket kipróbálni, hogy a forgalmazónak is érdeke legyen az, hogy Téged meghívjon ilyen helyre, szerintem felesleges.

Persze a Te dolgod, meg ha ehhez van kedved, akkor hajrá, de szerintem felesleges. :)

2011. máj. 8. 13:38
 2/6 anonim ***** válasza:

Szerintem is több van, mint fű a réten lassan.

Arcot kéne vállalni.

Hát ahogy észrevettem, lényegében nyalni kell a többi blogon, meg linkelni a sajátod is, hogy nézzen be, blabla. xD Nem sokat olvasok ilyesmit, de nekem kb. így jött le ez alapján.

Kell egy fél vagyont hülyeségekbe invesztálni, én tuti nem tudnám finanszírozni, hogy havonta bemutassak egy MAC, vagy valami high-end márkás hault. Persze az is kell, hogy valami egyedit mutass be, a sminkeket elnézve eddig annyit állapítottam meg, hogy mindegyik ugyanolyan sminkeket csináls, semmi nagy kaland. Összesen terméktesztek miatt tévedek az ilyen oldalakra, azok hasznosak.

De ha szeretnéd, csináld, bántani senkit nem fog a dolog. :D

Teszter dolgokat, rendezvényeket... hát az már nehéz lesz, ahhoz valakinek lenni kell, ahhoz meg valamit tényleg nagyon kell mutatni. Látogasd rendszeresen a márkák fb oldalát, az essencen foylton belinkelnek mindent, jót is, rosszat is. :D Hátha megjegyeznek és látnak valamit benned. Szóval hosszú nyelv az tuti nem árthat eleinte legalábbis. :D

2011. máj. 8. 13:53
 3/6 anonim ***** válasza:
Saját arc nélkül ne is várj arra, hogy befutsz.
2011. máj. 8. 14:46
 4/6 anonim ***** válasza:

sminkblogot akkor érdemes indítani ha örömedet leled benne, tényleg nagyon érdekel a dolog és van is tehetséged hozzá. aztán a többi jön magától. ha jó vagy akkor bekerülhetsz azok közé akiket hívnak ide oda, és sok olvasód is lesz. ha meg nem vagy jó akkor max a kritikákat kapod ill. senki nem fog olvasni.

plusz nem árt ha van elég sok pénzed hogy hetente új sminkcuccokat ill egyéb sminkes kiegészítőket vásárolgass.

2011. máj. 8. 15:04
 5/6 anonim ***** válasza:
33%
Ha csak azért akarsz belekezdeni, hogy ingyen cuccokat kapj, akkor nagy hülyeség az egész. Képmutató, hazug dolog.
2011. máj. 8. 20:23
 6/6 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a hasznos, őszinte válaszokat!

Utolsó válaszoló! A szelektív látással nem tudok mit kezdeni. Visszavágni meg sem próbálok, mivel ez a saját rosszindulatod kibukásaként értelmezhető. Másfelől pedig mindenki önmagából indul ki. Mivel a kérdésem információt próbál gyűjteni a dolog lényegéről, ezért tényleg csak a rosszindulatú szelekció engedi kiszúrni a feltételezett rosszat. :)

2011. máj. 8. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!