Lányok! Szerintetek van értelme annak, ha hab állagú alapozót használok, de utána egy kis kőpúderrel "lefixálom" az egészet?
Figyelt kérdés
Már megfigyeltem,hogy egy idő után leizzadom főleg ha tesi órán vagyok,és hát egy kicsit meglátszik... nem tudom,hogy valaki próbálta-e de szerintetek jót ötlet?van értelme?2011. máj. 7. 19:11
1/2 anonim válasza:
szia. én mindig pont így csinálom. szerintem ez így jó, de hát az a te bőröd, te tudod...nem tudhatom, te hogyan, milyen vastagon csinálod...:)
2/2 anonim válasza:
én is teszek habállagú fölé púdert :) (Manhattan porpúdert)
szebb lesz a felszíne és tartósabb. ha neked nem szárítja a bőröd akkor szerintem nyugodtan! de pirosítót használj hozzá, mert púderrel már sok lesz a fedése :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!