Hogyan fessem ki a szememet, hogy optikailag nagyobbnak tűnjön?
Szerintem az utolsónak nincs igaza. Az csak kihangsúlyozza a kicsi szemet.
Felül húzd ki feketével, és alul fehérrel. Ha körbe van húzva az szerintem szörnyű, ha meg vastag is, az meg pláne...
És a fehér szemceruza miért jobb? Meg sem látszik.
Az ázsiai csajok is sötétre festik hogy nagyobbnak tűnjön a szemük, meg oldalt minél jobban kiér a smink, ugye az is nagyít... valami ilyenre gondolok: [link]
Osztálytársamnak is kicsi a szeme, ő úgy szokta sminkelni magát, hogy a belső szemzugba egy kis fehér szemhéjpúdert tesz (alul is), majd fekete szemceruzával kihúzza a szemét alul és sötétszürke szemhéjpúdert tesz a szemhéjára. A fehéret egy kicsit elsatírozza a sötétszürkével, és a szemhéjcsontjára is tesz egy leheletnyi fehéret. Végül szempillaspirál.
Nagyon jól áll neki és tényleg nagyobbnak tűnik a szeme.
Egyébként tényleg nem olyan jó a fekete, attól kisebbnek tűnik. Azt pedig honnan veszitek, hogy a fehér nem látszik? Nekem nincs kicsit szemem, de én is szoktam használni fehér szemceruzát a belső szemzugba és egy kis fehér szemhéjpúdert a szemhéjam belső részére. Kívülre pedig egy kicsi barackos árnyalatú szemhéjpúder, összedolgozni a kettőt, egy kis spirál. Ha akarom egy kis barna szemceruza és kész a smink. Szolid, természetes smink, kiemeli a szemet és picit optikailag nagyítja.
Szóval fehér, fehér, fehér!
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!