Kivehetem fél nap után az orrpiercingemet? FONTOS!
Figyelt kérdés
Sziasztok! Ma lőtték ki az orromat, de nagyon nagy az orrpc és szeretném kicserélni.Szabad azt ha ma lőtték?...2011. máj. 5. 17:31
1/15 anonim válasza:
sziaa. hát figyi,nekem 3napos de még mindíg nagyon fáj..de ha neked most nemis fáj ,ha kivennéd nemtudnál beletenni másikat,szerintem várd meg amíg meggyógyul(mindenképpen 2-3 hét)
2/15 A kérdező kommentje:
Kicseréltem már csak félek h begyullad,de lefertőtlenítettem.
2011. máj. 5. 17:51
3/15 anonim válasza:
Szijja ...ki ne cseréld!!! mert begyullad és be se tudod rakni majd..vagy ha bele is tudod rakni attól ugyan úgy begyullad legalább ha nem is 2-3 hetet vársz de legalább 1 hetet vagy 5-6 naspot mert ez nagyon friss és ha nem is tetszik így akkor sem mert utána csúnya lessz
4/15 A kérdező kommentje:
Hát már mind1..:s
2011. máj. 5. 18:18
5/15 anonim válasza:
mi a franc volt olyan fontos,hogy nem bírtál várni 4 rohadt hetet?: D
6/15 A kérdező kommentje:
hát te nem tudod, hogy a szüleim mit levágtak itthon, szal ink kicserélem minthogy kitépjék az orromból...
2011. máj. 5. 19:53
7/15 anonim válasza:
akkor minek csináltattad,ha nem engedik?-.-
8/15 anonim válasza:
A szülőknek semmi nem tetszik eleinte, de pár nap alatt megszokták volna... de mindegy már.
9/15 anonim válasza:
Én a 2. lövésnél már akkor kivettem mikor hazaértem. Az elsőt bent hagytam kb 1 napig. A harmadikat már akkor lecseréltem mikor kijöttem a szalonból, vittem a váltót. Nincs ennyi lyuk az orromban, csak mindig elhagytam, aztán benőtt és újralövettem. Évekig volt orrbogyóm,de negyedszere már nem mentem vissza, úgyhogy most csupasz vagyok :D 24L
10/15 A kérdező kommentje:
Nekem sem lett semmi baja:) nincs begyulladva és nagyon szép:))
2011. máj. 6. 20:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!