Nagyon fájdalmas az ajak piercing?
Figyelt kérdés
azt a szépségpötty félét kérdezem. meg el tudnátok mondani hogy hogy csinálják,és mennyiért,ott arrafelé:):)köszi a válaszokat2009. márc. 8. 18:40
1/11 anonim válasza:
Egyáltalán nem fáj, nekem érzéstelenítő sprayt fújtak rá, átszúrták, annyit éreztem mintha újjal böködnék a számat. Aztán kész is volt. Persze nagyon féltem előtte, meg azaz oltári nagy tű ijesztett meg amivel átbökte. De ennyi, nem fáj.
5000 ft volt piercinggel együtt.
2/11 anonim válasza:
én magamnak szúrtam,érzéstelenítő nélkül,és kicsit fájt,de nem nagyon. Arra készülj fel,h bőr függő,de lehet,h befog dagadni és piros lesz. attól függ hol akarod csináltatni 5-10ezer körül szúrnak.
3/11 anonim válasza:
Nem fáj egyáltalán, alig lehet érezni! Az orr az nagyon fáj, nekem a könnyem csorgott ki annyira fájt... ahhoz képest az ajakpiercing egy körömvágással ér fel, szóval nyugi :)
4/11 anonim válasza:
Ja, nekem is 5 volt piercinggel együtt. 10 ezer már nagyon sok egy ilyenért..
5/11 anonim válasza:
Amúgy annak a neve, amit te akarsz : Monroe (monró) piercing.
6/11 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :) na igen orr és monroe(:P) piercing között vacilálok...deeee sztem a 2.lesz :)még1x köszi,ja és utánna néztem,5000ft pc-vel eggyütt:D
2009. márc. 8. 19:40
7/11 A kérdező kommentje:
ja és annyi hogy pénteken megcsináltatom,gondoljatok rám :):D(L)
2009. márc. 8. 19:40
8/11 anonim válasza:
Oké, majd gondolunk :DD Pénteken úgyis megyek vásárolni, majd közben végig rád gondolok :DDDD ;)
9/11 anonim válasza:
Nővérem vitt pc-t és 700Ft-ért szúrta egy védőnő...egyáltalán nem fájt neki az érzéstelenítő miatt :))
10/11 anonim válasza:
Maga a beszúrás nem fáj, hiszen érzéstelenítik. De ha lehet, én lebeszélnélek, mert nagyon csúnya luk marad ott, amikor majd kiveszed. (Mert egyszer majd úgyis kiveszed...) És semmivel nem lehet majd eltüntetni, még egy kiló alapozóval sem... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!