Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A számat ha ajakápolóval...

A számat ha ajakápolóval bekenem (labelloval szoktam) akkor egy idő után ilyen fehér izé van a szám szélén. Mitől? (ha nem kenem semmivel, kiszárad)

Figyelt kérdés
15/L
2011. máj. 2. 14:58
 1/6 anonim ***** válasza:

Valoszinuleg kicsapodik oda az ajakapolo. Az a feher ize az ajakapolo.

Mondjuk erdekes, lehet, hogy tipustol fugg, de en ilyet meg nem vettem eszre, pedig minden nap hasznalok kulonbozo fajtakat tobbszor is.

Amit en hasznalok:

telen, vagy ha nagyon szaraz a szam garniert, ebbol is a pirosat:

[link]

Alapban pedig ezt: [link]

2011. máj. 2. 16:46
 2/6 anonim ***** válasza:

Én is küszködtem ezzel,de aztán rájöttem. :) A nyáltól,ami megül az ajkaid redőjében. Mielőtt bekennéd mondjuk reggel alaposan tisztítsd meg a szád minden egyes milliméterét. Ha meg útközben vagy és ismét kenegetnéd és érzed,hogy megint megült az a fehér izé a szádon,akkor legyne nálad ilyen nedves kendő,alaposan dörzsöld meg,takarítsd le és talán akkor jó lesz,ha utána felkened az ajakápolót,szájfényt,vagy rúzst. :)

18L

2011. máj. 2. 17:01
 3/6 anonim ***** válasza:

lehet h nagyon vastagon rakod fel a szádra és "nem fér el" és így összegyűlik a szád szélén...

inkább többször, vékonyan kend be, és akkor kend a következő adagot, ha már megszáradt, felszívódott

2011. máj. 2. 17:11
 4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :D
2011. máj. 2. 17:23
 5/6 anonim ***** válasza:

Elso vagyok.

Esetleg meg az jutott eszembe, hogyha egyeb arckremet, alapozot, pudert, hasonlot hasznalsz es a szadra is kerul belole, majd utana ajakapolot kensz ra, akkor ez a ketto is osszefolyhat a szad szelen.

2011. máj. 2. 17:35
 6/6 A kérdező kommentje:
az lehet. mert alapozót használok. köszi :D
2011. máj. 3. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!