Normális hogy ennyi sminkje van? (alul link)
10:09-től tényleg durva,hogy mennyi szájfénye van.
az Amerikaiak ilyen gazdagok???
19:25
hát annak a kislánynak képzelem mekkora szüksége lehet arra a rengeteg sminkre... milyen szülei vannak?
http://www.youtube.com/watch?v=5MrZ8OtSis4
ez a videó mégjobb
mondjuk én annyira nem irigylem, mert tök felesleges ha belegondolsz, hogy például 10 alapozója van
szerintem is felesleges, amúgy az a kislány nagyon durva, hány éves lehet Úristen... :/
azon röhögök,hogy minek egyféle ecsetből kb 10 darab. :D:D
nálunk nem normális, náluk biztosan normális, mert vannak társaik és így jó nekik. nem egy a deviáns.
ha valamelyik barátnőmnek ennyi lenne, tuti azt mondanánk, hogy nem normális dolog.
sztem ez náluk egy elfogadott mentális betegség, minél többet és többet..
utolsónak üzenem hogy azokat a kis golyókat virágüzletekben lehet venni felkell önteni vízzel beszívják magukba és megdagadnak hogy ne kelljeen olyan sűrün a virágok alat vizet cserélni.
ez szerintem botrányos és ez 5 év mulva mit fog csinálni ha most elkezdi magát sminkelni me lesz a újdonság a speed vagy a heroin... a szülőknek csak gartulálni tudok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!