Normális ez a kihulott hajmennyiség? ->link
Minden hajmosáskor kb ennyi hajam szokott kihullani. Ez még a normálias hajmennyiséghez tartozik?
Szerintem ez már meghaladja a normális mennyiséget.
Nekem is volt, hogy ennyi hullott ki minden egyes hajmosáskor, és nem tudtam mitől. Aztán rájöttem, a balzsamom okozta a problémát, amit éveken át használtam. Amint elhagytam a használatát, azóta egy-egy hajmosás alkalmával csak 3-4 szál hullik ki.
Egyébként fested a hajad? Az is befolyásolja. Na meg szerintem lehet neked is váltanod kéne sampont/balzsamot.
Szép napot!
Szőkemelírok vannak a hajamba nincs befestve az egész és nem is akarom. Nekem muszáj balzsamozni, mert nagyon igénybe van véve a hajam, nagyon sokat vasalom. Sampont nem kell váltanom, esetleg balzsamot.
Köszi a választ.
De durva...
Szóval te vagy Barbie és földig ér a hajad.
Szia!
Tavaly ilyenkor én is hasonló problémával küzdöttem. Annyira, hogy elől 2 oldalt már majdnem kopaszra hullott a hajam. Ekkor ajánlottak nekem Revalid Sampont, balzmot meg hajszeszt. NEm volt egy olcsó buli, de teljesen rendbehozta a hajamat.
Szerintem megéri kipróbálni :)
Ne aggódj, nem sok. Napi 100 szálig normális. Ez tuti, hogy nincs annyi, és hajmosáskor amúgy is több jön ki. A csomó mérete a haj hosszától is nagyon függ, gondolom hosszú hajad van. Nekem több mint egy méteres hajam van és abból 8-10 szálból összejön egy ekkora csomó.
"A gyakori mosás nem okoz fokozott hajhullást, csupán arról van szó, hogy ilyenkor a nagyobb igénybevétel miatt több szál hullik ki. A lefolyó szűrőjén maradó hajszálakat érdemes lehet a végén megszámolni. Száz szál kiesése hajmosáskor még teljesen normális, noha tetemes szőrgombolyagnak látszik, különösen a hosszú hajnál. Ha minden hajmosás után több és több esik ki, érdemes utánanézni, mitől lehet."
Ha így is soknak tartod, szedj Revalidot, nekem attól sokkal kevesebb hullott ki, amíg szedtem.
nekem is ennyi jön ki hajmosáskor, már 2 éve ez a problémám :( pedig addig vasaltam, de 2 éve, hagyom, had göndörödjön :D de régen nekem sem hullott ennyit és fogalmam sincs mitől van :(
de szerintem neked lehet h a vasalástól van.... vagy nincs vitaminhiányod ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!