Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Tegnap csináltattam a köldökpi...

Tegnap csináltattam a köldökpiercingem. Ha fertőtlenitem annak kellene hogy csipje?

Figyelt kérdés
2009. márc. 7. 13:36
 1/10 anonim ***** válasza:
77%
igen egy kicsit csípi de nem vészes
2009. márc. 7. 13:48
 2/10 anonim ***** válasza:
90%
Attól függ mivel fertőtleníted. A Betadine-nak elvileg nem szabad csípnie. Szerintem az a lepraktikusabb fertőtlenítő. Ha nem zavar a tréfás színe...:D
2009. márc. 7. 14:44
 3/10 anonim ***** válasza:
Én octenisepttel kezeltem,az nem csípte.Nem tudom te mit használsz rá...
2009. márc. 7. 16:01
 4/10 anonim ***** válasza:

Nem minden csíp is, ami fertőtlenít.

Ha olyan, hogy meg lehet nyalni, akkor picit rakj az ujjadra és érintsd a nyelved hegyéhez. Ha olyan, mintha parfümöt ittál volna, akkor rendben.

A sebeket, meg hasonlókat nem mindig csípi az alkohol sem.

Nekem azt mondták patikában, hogy attól, hogy nem csíp még lehet jó, sőt mostanában direkt olyan dolgokat gyártanak, amik már nem csípnek. Hát nem tudom, én nem bántam, hogy csíp, akkor azt gondoltam rendben, biztos hat :)))

Mivel fertőtleníted? Különben ha rendesen raksz rá, bőven akkor mindegy, hogy csípi vagy nem, hatásos.

2009. márc. 7. 17:58
 5/10 A kérdező kommentje:
ien alkoholosat kaptam rá a piercingestől és rájöttem h azért nem csipte,mert nem jol csináltam.aztmondta aki csinálta,hogy ien fültisztito pálcikával kenegessem de ugy nem csipi ha pedig öntök rá egy cseppet akkor eléggé:)most van 3 napja és kezd picit jobban pirosodni és idáig nem fájt most meg picit...nemtudom most be fog e gyulladni de remélem nem:DxD
2009. márc. 8. 13:04
 6/10 anonim ***** válasza:
A köldökpiercinges seb nagyon nehezen gyógyul.Nekem speciel majdnem minden hónapban begyulladt.Az octeniszept tényleg tuti rá.Az nekem sem csípte,meg a pirosságot,gyulladást is levitte.
2009. márc. 8. 14:04
 7/10 A kérdező kommentje:
hát most nekem is piros és azthiszem belül gennyes legalábbis ugy néz ki mikor fertőtlenitem..ez az octeniszept mi is pontosan?
2009. márc. 8. 19:13
 8/10 anonim ***** válasza:
Az octenisept seb-,bőr-,nyálkahártyafertőtlenítő spray.Én naponta 2x fújtam,levitte a gyulladást.
2009. márc. 9. 13:16
 9/10 A kérdező kommentje:
hát akkor lehet h azt veszek:)köszi:)
2009. márc. 9. 19:14
 10/10 anonim ***** válasza:

Nekem már 5 éve megvan a piercingem :)

Az elején enyém is piros volt és fájt is egy ideig, gennyezett is. Viszont nekem nem nagyon használt az a fertőtlenítő, amit ajánlottak, így gyógyszertártban készítettem köldökre fertőtlenítőt. Az már használt! Krémmel is kentem. Mivel elég sokáig fertőtlenítettem és kentem krémmel, begyógyult. De azt nemtudom mennyi ideig tartott ez.

Viszont imádom piercingemet :)

2009. ápr. 14. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!