Szerintetek undorító egy csajon a nyelvpiercing?
Figyelt kérdés
csak mert szeretnék, de mindenki le akar beszélni róla :/2011. ápr. 26. 16:27
11/20 anonim válasza:
Inkább a piercingesek szánalmasak...
Tőled meg olvadozom, "Cukorkám". xD
13/20 anonim válasza:
"Inkább a piercingesek szánalmasak... "
Nekünk te vagy szánalmas a cinikus hozzászólásoddal szal kölcsönös ;)
15/20 anonim válasza:
Ne mások véleménye érdekeljen. Ha neked az tetszik, végiggondoltad, kell, akkor csináltasd meg. Egyébként semmiképp sem undorító ha maga a csaj nem az. Ez egyértelmű.
16/20 anonim válasza:
"Nekünk te vagy szánalmas a cinikus hozzászólásoddal szal kölcsönös"
Lehet, de nekem legalább annyi eszem van, hogy nem aggatom tele magam mindenféle szarral...
17/20 anonim válasza:
Látom ez neked magas. Mindenkinek más tetszik, de nem tolerálod szóval inkább hallgass! Senkit se érdekel a negatív véleményed.
19/20 anonim válasza:
igaz nekem nincs de en szeretnek de nem most mert meg csak 13 vok de szerintem tok szep es divatos csinaltasd meg de vegul is a te dolgod
nekem csak a koldokombe van
20/20 anonim válasza:
Azóta már megcsináltad a pc-t, csakmert nekem is ezzel van problámám.. Mindenki leakar beszélni meg ilyenek.. Am hányéves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!