Szerintetek meik a legjobb szempillaspiràl?
Figyelt kérdés
Ami hosszitja, dusitja a szempillàkat ès nem ragad ossze. :s2011. ápr. 23. 20:56
1/7 anonim válasza:
Nem tudom, szerintem , ami nekem legjobban bevált, az az Essence narancssárga alapon fekete mintás spirálja, nem tudom mi a neve, de nagyon jó. Igaz kicsit összeállnak tőle a pillák, kell hozzá kifésülő, de nagyon nagyon jó:D
2/7 anonim válasza:
Én az AIRMAX-ot használom de néha összeragad. általába nem szokot
3/7 anonim válasza:
Hát én tudok egyet..viszont nem tudom h nálatok lehet-e kapni. Magic Visage a neve...800 forint..párducmintás a külseje...hát én elvagyok bűvölve *-* a végén kiszélesedő feje van. Nem csomósodik, nagyon szépen meghosszabbítja és dúsítja a pilláimat...beleszerettem*-*
Ha esetleg érdekel, írj :)
4/7 anonim válasza:
Szerintem a Maxfactor 2000 Calorie - nekem is ilyen van, és nagyon jó!
* 300 %-kal dúsabb szempillák.
* Érintésálló, ellenáll a mindennapi érintéseknek, így nem kenődik el
* Könnyű eltávolítani szemfesték lemosóval vagy szappannal és vízzel
* Illatanyag és szálmentes, így érzékeny szeműeknek és kontaktlencse-viselőknek is ajánlott.
5/7 anonim válasza:
én nagyon szeretem az avonos szempillaspirálokat,én még egyikbe sem csalódtam :) főleg azok jók,amiknek gumis a vége :)
6/7 A kérdező kommentje:
Hàt èn most Belgiumban vagyok , ès sztem itt lehet kapni (:
2011. ápr. 23. 22:35
7/7 anonim válasza:
L'Oreal Double Extension és Maybelline Volum Express. Én ezekre esküszöm. Hihetetln mesterműre sikerült mindkettő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!