Vajon milyen árnyalat kellene az én arcomra? (alapzó)
szia!
Nekem is ilyen márkájú van most,csak sötét árnyalatban.Az az igazság,hogy nem túl jó ez a márka,nem fed annyira.Próbáld meg a Manhattan antibakteriális folyékony(egyébként hab állagú)alapozót.Nagyon kevés kell belőle és tökéletesen fed,nekem volt,hogy kb 20pattanás helye volt a fejemen és amikor bekentem egy sem látszott és tényleg nagyon szép felkenve.Dm-ben szokott lenni,de nem a Manhattanes részlegen,hanem külön rakva,1600 ft de nekem kb 4hónapig tartott úgy,hogy mindig többet nyomtam a kelleténél,szóval kb a negyedét elpocsékoltam.Ennek a miss sportynak az a baja,hogy nagyon folyik és nem fed rendesen,azt hittem ennyi pénzért jobb lesz.
CLINIQUE. igaz, hogy drága, de megéri. a Müllerben viszonylag (eredeti árához képest) olcsón adják 4000-7000 Ft. szerintem vegyél hozzá clinique lemosót/fertőtlenítőt, hidratálót. ;) kérd az eladók segítségét, segítenek kiválasztani a bőrtípusodnak megfelelő alapozót.
nekem is nagyon fehér bőröm van, alig lehet normális alapozót találni rá. a miss sporty-t és az essence alapozókat, szempillaspirálokat, korrektorokat, púdereket nagyon nem ajánlom. ja és a hab állagú essence-től nem matt lesz a fehér bőr, hanem inkább fakó. próbáltam már. a folyékonytól meg narancssárga és foltos. ezt is. ezek a cuccok egyáltalán nem tesznek jót a bőrödnek, előbb fog öregedni tőlük. tegyél félre az alapozóra, hidd el nem fogod megbánni, ha 'professzionálisabb' termékek mellett döntesz. ;)
Baromság ennyi pénzt költeni kozmetikumra, pláne, ha kiderül, hogy neki nem is jó.
Én írtam az Essence-t, nekem nagyon bevált, és MATT tőle az arcom. Vettem már drágábbakat is abban a reményben, hogy szuper lesz, de egyáltalán nem vált be.
Nem mindenkinek ugyanaz a termék való.
köszi a válaszokat!
az olcsó alapozók tényleg ennyire ártanak az arcnak?
15:21-es vagyok.
16:42 - most komolyan azt hiszed hogy egy 500-1000 ft-os alapozó annyira jót tesz a bőrnek?? majd 15 év múlva tiszta ránc arccal majd panaszkodhatsz. NEM baromság ennyi pénzt költeni kozmetikumokra, a saját bőrödről van szó, nem fog az már 'újjáéledni'.. ha téged nem zavar hogy az átlagosnál is csúnyább arcod lesz 10-15 év múlva, akkor egészségedre! ha a kérdezőnek fehér arcbőre van, egyébként sem javaslom az essence-t mert nagyon kevés a színválaszték (kevés világos árnyalatú alapozó, korrektor, púder) és mint mondtam, NARANCSSÁRGA lesz tőle. és oké, lehet hogy most beválik a cucc, de később majd megbánod, hogy használtad.
kérdezőnek: egyébként ha elmész a müllerbe ott letisztítják az arcod, hidratálják és rákenik az alapozót ingyen hogy megnézd. többfélét is kipróbálhatsz.
amúgy kérdezz csak meg egy kozmetikust, hogy milyen alapozókat ajánlana, vagy hogy milyen termékekkel dolgozik. a felsoroltak között 95% hogy nem lesz essence. a fantáziádra bízom hogy miért van ez.(meg persze hogy miért ilyen olcsó..) :)
de a clinique tényleg nagyon jó. a perfectly real makeup alapozóját használom mert egy essence lemosótól (KHM) egy két helyen totál kiszáradt a bőröm, ez az alapozó meg segít egyenletessé tenni a bőrt. szerintem ha neked nincsenek ilyen problémáid, akkor maradj a korrektornál, és vegyél mellé egy olyan clinique csomagot, amiben van hidratáló, lemosó, meg egy olyan alapozó, ami igazából egy krém, csak egy kis életet ad a bőrödnek, enyhe színt ad neki. csak mondd ezt az eladónak, egyből tudni fogja. ;) és megéri az árát. :)
hát ilyen gagyi 500-1000 ft-os alapozókat én se használnék. nincs kedvem 10 év múlva ráncfelvarrásra menni...
én yves rocherbe szoktam venni,ott olyan 5000 ft,de semmi mű nincs benne,csak természetes. nagyon szeretem :) használtam régebben essence-t is de össze se lehet hasonlítani a mostanival
Én most 40 éves vagyok (én írtam az Essence-t), és szerintem örülnél, ha olyan bőröd lenne, mint az enyém. Erről ennyit.
Egyébként nem kell így felhúzni magad, én is elmondhatom a véleményemet, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!