Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Vajon milyen árnyalat kellene...

Vajon milyen árnyalat kellene az én arcomra? (alapzó)

Figyelt kérdés
Én eléggé fehér bőrű lány vagyok, ezért a Miss Sporty 1-es árnyalatú alapozóját használom. Nagyjából meg vagyok vele elégedve, kisebb bőrhibáimat elfedi, de a pattanásokat nem telejsen. Gondolkoztam rajta, hogy a 2-es áranylatot kellene használnom, de attól félek, hogy a nagyon fehér arcbőrömön nagyon meg fog látszódni. Szerintetek?
2011. ápr. 16. 10:48
 1/3 anonim ***** válasza:
Attól, hogy sötétebb, még nem fog jobban fedni. Mindnképeen a saját bőrszínedhez igazítsd, de szerintem érdemesebb lenne egy kicsit több pénzt (2-3 ezer) belefektetni egy alapozóba.
2011. ápr. 16. 10:55
 2/3 anonim ***** válasza:
szerintem a miss sporty teljesen megfelel, én is azt használok 2est, de nekem barnább borom van, és ha tényleg fehér a borod, az neked mar nagyon sotet lesz,volt mar drágább alapozom is, de azok nem váltak be annyira
2011. ápr. 16. 11:36
 3/3 anonim ***** válasza:
Az alapozót hagyd meg, és vegyél egy korrektort, az jó a pattanás elfedésére.
2011. ápr. 16. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!