A sminken àtsüt a nap?
Ha alapozó van rajtad (ami a legfeleslegesebb dolog a sok közül) akkor simán bele is éghet erősebb napsütésnél és foltos, ronda bőröd lesz, na meg mitesszeres.
Egyébként persze átmennek rajta a napsugarak, feltéve hogy nem fél centi vastagon van felkenve.
Beleégni nem fog az arcodba a smink, ez mekkora hülyeség :D
De amúgy igen, hacsak nem centis vakolat van rajtad, akkor igen. Bár az alapozók egy jelentős része uv szűrős amúgy, nézd meg a tubuson... Én, mivel érzékeny a bőröm az alapozó alá szoktam kifejezetten arcra (is) való naptejet kenni, 30-asat.
Amúgy meg az alapozó nem felesleges, mert szép egyenletessé teszi a bőrét az embernek, és nem is fénylik tőle... Énis használok, nem tömíti el a pórusaimat, nem ráncosodom (10 éve használom, 26 vagyok és még elkérik a személyimet a boltban).
Kedves előző, a kérdező nem napozni akart alapozóval, amúhy meg nekem is zsíros a bőröm, de gondolj már bele, hogy az, hogy beleég, a szó pontosan mit takar. Nyilván, ha sivatagi kirándulásra megy, ott nem szabad alapozót viselni, de 30 fokon egy alapozó nem ég sehova. Amúgy meg ha végigolvastad én azt javasoltam, hogy használjon naptejet az alapozó alá. És de alapozóval is izzad az ember, de ha nem konkrétan szaunában van, és csak kicsit fényesedne a bőre azt az alapozó szépen felszívja, a benne található nedszívó képességű anyagoknak köszönhetően, főleg, ha mattító hatásút választasz, fiatal, zsíros bőrre.
Amúgy a megfelelő alapozó kiválasztása nem genetika kérdése...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!