Köldök piercing. Mennyi ideig tartott a gyógyulás és fájt?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 17. 15:25
1/5 anonim válasza:
13.án csináltattam. a szúrás nekem eléggé fájt, nem érzéstelenítették. van akinek lejegelik, sok ismerősömnek pedig érzéstelenítették. nekem nem :( túl lehet élni, de eléggé fájt. most betadine-al kenem, egy picit van begyulladva, kicsit érzékeny. 1-2 napig úgy fürödj h ne érje víz, és ne ragazd le, hogy szellőzzön. lehetőleg bő felsőt vegyél föl, h ne irritálja az anyag ott a bőröd. Sok sikert :)
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:)
2011. ápr. 17. 15:34
3/5 anonim 

válasza:

Most kedden csináltattam, nekem egyáltalán nem fájt, amikor átszúrta, az kicsit kellemetlen érzés volt, de csak kb. egy másodpercig tartott, se előtte, se utána semmi.
Most be van gyulladva, elég piros a lyukak körül, de nem fáj, kivéve amikor a macskám a hasamra ugrik. Akkor viszont nagyon.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi:).Akkor gyógyulgassatok!Nekem sajnos nincs cicám:(,úgyh ez a veszély nem fenyeget:).
2011. ápr. 18. 14:22
5/5 anonim 

válasza:

nekem lassan 5 honapja van meg a szuras egyaltalan nem fajt mert érzéstelnítettek.de utana pár napig ugy ultem hogy fajt meg minden.kb februar vegere gyogyult be teljesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!