Milyen piercing legyen?

Figyelt kérdés

Az lenne a kérdésem, hogy ha elősször rakatok be köldök piercinget, akkor úgy is lehet, hogy veszek eggyet és azt elviszem, hogy azt rakják be vagy elősször ilyen gyógy piercing kell?:D:D

Jaj holnap megyek berakatni, kicsit izgulok hih

2009. márc. 3. 15:56
 1/5 anonim ***** válasza:
84%
Mindenféleképpen gyógypiercing , és még akkor sem garantált , hogy nem fog begyulladni .... De sok sikert :D
2009. márc. 3. 16:00
 2/5 anonim ***** válasza:

hát mivel a köldök rendkívűl macerás terület ezért ajánlom,hogy ne vegyél piercinget előre, hanem amit beraknak orvosi fémet azt tartsd bent ( lehetőleg jó sokáig.. szal így 2-3 nap után ne cseréld le csilli villi playboy-os izékre) várj vele pár hetet..

nagyon megfogod járni, ha nem így teszel.. bár még ígysem garantált hogy nem fog begyulladni (ahogyan az 1. hozzászóló is írta) ezzel ált. mindenki szenvedni szokott..

sok sikert.

2009. márc. 3. 16:34
 3/5 anonim ***** válasza:

Olyan nem letezik,h gyogypiercing!

Orvosi acelt rakass be, azzal nem lesz bajod.

2009. márc. 3. 16:35
 4/5 anonim válasza:
55%
Orvosi piercing a nyerő!Menj a patikába kérj sebfertőtlenítőt és Betadin kenöcsőt és nem lesz semmi gáz.Az ominozus napon ne vegyél föl túl szűk fölsőt mert az injekció hatása hamar elillan és nagyon fog fájni, de megéri.Nekem is van és még a nyelvembe is:)/a fiuk szerint szexi./
2009. márc. 3. 17:04
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!!:D Ma megcsiáltattam és orvosi fémmel csinálták, nagyon boldog vagyok :)
2009. márc. 5. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!