Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerinted ez a smink jó lesz...

Szerinted ez a smink jó lesz ballagásra? (kép lent)

Figyelt kérdés

8.-os ballagásra megfelel ez a smink?

Szürkés (mert a ruhánkba is lesz szürke)

Vélemény? Alapozó nélkül van.

[link]

[link]

[link]

2011. ápr. 16. 18:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Kedves 25/l. Ez igaz, nyilván miden korosztályban vannak k*rvásan öltözködő, sminkelő, hivalkodó lányok, nők, nyilván a tiédben is. Én ezt elítélem, és egyszerűen felháborít, hogy gyerekek, fiatal lányok már tizenegykét évesen úgy néznek ki, mint ha az utcasarokról szalajtották volna őket. Nyilván a szülő nevelési elvét is tükrözi. Az én korosztályomban is nyilván sok a hivalkodó lány, de ha megnézzük a kis tinikéket, azt látni, hogy szinte mindegyik (tisztelet a kivételnek) jóval öregebbnek tűnik, mint amennyi, majomkodik, hülyül, ezt tartja menőnek- a külsőségeket. Sajna. Én ezt nagyon nem bírom.

Természetesen ez már nem tartozik a kérdezőhöz, nehogy megsértődjön, nem őneki írom, hanem neked válaszul. Gondolom, egyet értünk a kérdésben.

21/l

2011. ápr. 18. 20:49
 12/16 anonim ***** válasza:
Bocsi, 35/l-t szerettem volna írni, csak félreírtam! :)
2011. ápr. 18. 20:49
 13/16 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó válaszoló! Teljes mértékben egyet értek az álláspontoddal, és jó látni,hogy vannak még "normális" huszonévesek:)
2011. ápr. 18. 21:19
 14/16 anonim ***** válasza:
Köszönöm! Örülök, hogy beszéltünk! :)
2011. ápr. 18. 21:25
 15/16 anonim ***** válasza:
Én is :)
2011. ápr. 20. 10:32
 16/16 Szőkecsaj válasza:
menj el inkább kozmetikushoz..
2011. ápr. 25. 23:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!