Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mit mondjak anyukámnak ha...

Mit mondjak anyukámnak ha "beszól" az miatt hogy sminkelem magam? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
szeretném magam sminkelni de csak alapozó+szempillaspirál lenne, de nem tudom hogy anyukám mit szólna ha látná hogy előtte sminkelem magam. mit mondjak neki ha rákérdez vagy mond valamit??15
2011. ápr. 15. 20:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Utolsó, szerinted egészséges? Nem szellőzik a bőröd. Meg minek mást mutatni a világnak? Ha meg pattanásos a bőre akkor kezelje és ne alapozóval akarja elfedni, mert amúgy is undorító amikor látszik alatta a pattanás, meg hogy egyenetlen a bőre. Ha meg nem pattanásos, felesleges az alapozó. Nézzétek csak meg Évát a valóvilágban, hogy néz ki a bőre 28 évesen a rendszeres sminkeléstől! Nagyon jó példa! Én 21 éves vagyok, el se bírom magamon viselni az alapozót, szemceruza, esetleg tus, spirál meg egy kis ajakápoló és ennyi. Nem kell több, csak kiemelni ami szép (konkrétan nekem a szemem az, és nem dicsekvésből mondom, hanem mások véleménye alapján). 15 évesnek ennyi is bőven elég lenne, de igazság szerint nem is kellene ilyennel törődnie. Főleg, hogy sok iskolában meg sincs engedve.
2011. ápr. 16. 09:45
 12/17 anonim ***** válasza:
én 22 vagyok én is sminkelem magam kb 14-15 éves korom óta és nem értek egyet veled előző (én irtam h nem lesz ráncos, az bőrtől függ és nem az alapozótól). akinek olyna bőre van az szerencsés, nekem nincs és hiába kenek rá bármit valamennyi bőrhibám igy is van. az ok, hogy 15 évesen nem kell túlzásokba esni, de egy tini alapozót vagy egy szinezett hidratálót nyugodtan használhat meg korrektort. úgy tűik elfelejted, hogy egy tininek milyen kellemetlen amikor esetleg pattis arccal kell elmennie valahova vagy szeretne tetszeni egy fiúnak és persze nem ettől lesz szép, de ezek apróságok, amiktől jobban fogja érezni magát a bőrében ezekben az amúgy sem egyszerű években. a mérték a lényeg szerintem (főleg, hogy ő is irtam, hogy csak alapozó és szemspirál, szerintem ez nem feltűnő és bőven belefér)
2011. ápr. 16. 10:56
 13/17 anonim ***** válasza:
(mellesleg nem nézek való világot...bocsi)
2011. ápr. 16. 10:58
 14/17 anonim ***** válasza:
09:45 Nincs igazad, nem a simkeléstől olyan a bőre. Nyilván a táskás szemére gondolsz. Hát elmondom, hogy soha nem sminkeletem magam, maximum különleges alkalmakra és akkor sem használtam alapozót. És még is ugyanolyan szemeim vannak mint neki, világéletemben olyan volt. Nem ő tehet róla és nem a smink hibája, egyszerűen neki ez jutott...
2011. ápr. 16. 14:43
 15/17 anonim ***** válasza:
VV Éva nem csak a sok smink miatt néz ki így...
2011. ápr. 16. 16:37
 16/17 anonim ***** válasza:
13 eves korom ota sminkelem magam rendszeresen es semmi bajom nincs. ha szeretnel sminkelni akkor csak siman csinald meg es ha anyukad szol miatta akkor mond azt hogy mar eleg nagy vagy ahhoz hogy sminkeld magad.
2011. ápr. 17. 15:29
 17/17 Masnee3 válasza:
Nyílván ha valaki egészségesen étkezik, eleget mozog,...stb. akkor nem fogja a bőrét padlóra küldeni, ha hétvégén feltesz egy kis alapozót. Inkább arra figyelj, meg hogy mindig alaposan mosd le. De túlzásba sem szabad vinni, bár a modern alapozók valóban szellőznek meg minden, de tizenévesen nem hiszem, hogy olyan drága holmira költene az ember. Az olcsók pedig csak azért áldásosak, mert takarnak.
2013. jan. 19. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!