Barátnőmnek szeretnék parfümöt venni. HELP!?
Figyelt kérdés
Többször is jártunk parfümös üzletekben, csak emlékezetből mernék neki parfümöt venni. Egyáltalán nem értek hozzájuk. Nekem a 4 ezres is ugyanolyan mint a 15 rongyos. Azonban emlékszem, hogy neki Ez a gyémántalakú Lady Million tetszett. Beírtam vaterára [link] Itt van 3-4 ezerért is, én viszont emlékszem hogy 12k körül volt. Miért iylen olcsók, hamisítványok? Hol tudnék venni legolcsóbban eredetit? A nagyobb 80 ml-es kellene.2011. ápr. 13. 23:02
1/8 anonim válasza:
Vagy hamisítvány vagy lopott. Olcsóbban sehol nem találsz max. pár száz forint eltéréssel. Kimért parfümök között keresd talán. Azok olcsók..
2/8 anonim válasza:
Az eladó ott írja az egyik kérdésre, hogy nem eredeti. Tehát vedd meg parfümériában.
3/8 anonim válasza:
Soha ne vegyél olcsó hamisítványt, sőt semmilyet sem, mert olyan kemikáliák vannak bele, ami súlyos allergiát is okozhat.
Az eredeti parfümök kb.200 összetevőből állnak, a hamisítványok kb 15 olcsó szintetikus anyagból. Soha ne dőlj ennek be.
Nézd meg neten is, mert úgy olcsóbb szokott lenni.
www.parfumoutlet.hu
www.parfumlux.hu
Ezek megbízható oldalak, eredeti parfümök.
4/8 anonim válasza:
www.parfumkiraly.hu
www.parfumexpress.hu
www.illatfelho.hu
Náluk már vettem, eredeti és ingyen kiszállítják.
5/8 anonim válasza:
Ha egy parfüm eredeti ára 15 ezer és 3-4000-ért látod vaterán, az biztos nem eredeti! Én viszont eladós kis sufni parfümboltokban szoktam vásárolni, ott egy ilyen 15 ezres parfümöt 7-10000-ért kapsz meg. Ezek full eredetiek, azért olcsóbbak a luxusparfümériás áraknál, mert ott nincsenek plusz alkalmazottak és a hely üzemeltetése is jóval olcsóbb. Csak ilyen helyeken vásárolok parfümöt, ahova én járok, még a webes parfümériáknál is olcsóbb:P
6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, Kőbányán a Sárkány Centerben úgy hallottam hogy jó eredetiket is árulnak. Vélemény?
2011. ápr. 14. 19:57
7/8 anonim válasza:
Ott szerintem tuti nem kapsz eredetiket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!