A fültágítónak mi értelme van?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 12. 20:24
11/18 anonim válasza:
Szerintem ocsmány. Nincs benne semmi szexi, sőt...
12/18 boxi100 válasza:
undorító...nekem hányingerem van tőle.....
13/18 anonim válasza:
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 04-13 18:09
Elég konzervatív lehetsz, aki nem sokat tud a laptopokról :/
Amúgy a fültágító meg tényleg valakinek jól áll, de a nagyok már nekem sem tetszenek. Ez is egy divatkellék, mint az ékszerek.
14/18 anonim válasza:
Néhányan csak fittizésnek csináltatják.... :D
15/18 anonim válasza:
egy kisebb ugyanolyan, akár egy fülbevaló, de egy 1cm-nél nagyobb már elég csúnya. láttam olyan képet, ahol kivette és lelógott a válláig a fülcimpája. élőben tuti lerókáztam volna.
16/18 anonim válasza:
Azért használnak az emberek fültágítót, márkás telefont, drága laptopot, sok ékszert (és még sorolhatnám a végtelenségig), mert keresik, hogy mivel tudnák betölteni a lelkükben lévő űrt.
(Én elárulom, de csak így zárójelben, hogy az az űr Istennek van fenntartva.)
17/18 anonim válasza:
Átlehessen látni rajta a buszon...:D
18/18 anonim válasza:
10:06
Igazad van. Az űrt Istennek kell betöltenie, nem drognak, ciginek, fültágítónak stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!