A fültágítónak mi értelme van?
A gyűrűdnek műkörmödnek fülbevalódnak mi értelme van?
Ha megmagyarázod akk legalább magaddal is megérteted h van értelme sok dolognak.
És mi értelme van még sok más dolognak? Drog, Alkohol, Hangos zene, Nyaklánc, Gyűrű, Több százezres telefonoknak, piercing, vagy 300ezres laptopra ami azért drága,mert szép.? és még sok sok dolog.... -.-
lányoknak sztem undoritó a tágesz,fiúknak jobban áll,de ami 10cm.nél több.az borzasztó...
utolso elottinek:
drog-hogy szabadulj ki a valosagbol
alkohol-feloldodas
hangos zene-feszultseg kiengedese,es partyzas.most kepzelj el egy bulit,ahol mindenki fulhallgatoval tancol.xDD
nyaklanc-hogy nezzen ki valahogy egy ruhaosszeallitas
gyuru-ugyszinten.
tobb szazezres telefonok-rengeteg alkalmazas,jatek van rajuk,szorakozasnak.
piercing-lazadas(egyesek eseteben)/hogy jobban nezz ki a sajat szemedben
300 ezres laptop ami NEM azert draga mert szep-mert okosabb mint egy atlagosabb,tobb a memoriaja,s sokkal tobb mindent lehet rajta csinalni mint egy szimplanal.
es a kerdezonek pedig:
ugyanaz amit leirtam a piercinghez.vagy h ugymond ,,menobbnek'' latszodj.de szerintem is gamat.mondjuk ha ck ilyen 7-10 mm-es nem annyira rossz,meg elmegy.
társulok, ez olya mint a tetkó azért csinálja valaki mert meg akarja csinálni, még ha fáj is... nem mindenkinek áll jól, de ismerek olyan lányt akinek igen... :D szerintem különleges, de undoríító is tud lenni.. régen nem szerettem, de a barátomnak is az van , és ezért megszeretteem, igaz sokszor útban van
tehát a válaszom, aki meg akrja csináálni annak talán hangulatajobb tőle... vagy nme tudom
ma 17:14 -esnek üzenem hogy:
Hát gyürükből is van több milliós, pedig csak egy kő van benne, vagy ééppen vastagabb. szerintem hülyeség.
nyakláncból dettó.
drog - hát gratulálok ahhoz ha te így állsz hozzá "kiszabadulás a valóságból." Hát ez aztán a jó felfogás.
alkohol = oké aláírom, nemkell dögre inni magunkat és minden rendben
telefon szerintem arra való hogy telefonáljunk, a fényképezésre ott a fényképezőgép..
laptop...Nézd meg SONY VAIO... :) Hidd el drágám,szart sem tud, és üti az 500ezret. Mitől? mert ez VAIO. Maximum 1-2gigabájtot beleraknak,vagy egy közepes procit azt csá,amúgy a színektől ien egyedi...és drága főképp. Nekem 130ezrembe volt a laptop, és még is 200x többet tud pl mint a vaio...Úgyhogy megkellet h cáfoljalak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!